A rendőrt is sokkolta: csomagtartóban találtak gyerekeket az autópályán

GettyImages-107797393

Egy bejelentés alapján bukkantak a rendőrök a gyerekekre a csomagtartóban.

Hamar véget ért annak a héttagú brit családnak a nyaralása, akik sajátos módszerrel bővítették ötszemélyes autójukat hétfőssé.

Lakossági bejelentés alapján keresték a Volkswagent, így a rendőrök is sejtették, mivel találják majd magukat szemben, de még így is sokkolta őket, amikor eléjük tárult a látvány az M6-os autópályán – az ötfős jármű csomagtartóját alakította személyszállításra alkalmasnak vélt területté a család.

A rendőrség által megosztott fotókon látható, hogy takarókkal, paplanokkal bélelték ki a csomagtartót, amelyben a család két tinédzser tagja ült, a nagyobb kényelem érdekében pedig még egy légfrissítőt is akasztottak a csomagtartó oldalára, hogy ne a benzingőzt szagolják, míg oda nem érnek nyaralóhelyükre. 

A gyerekek ülve utaztak a járműben, ez keltette fel a többi autós figyelmét, akik értesítették a rendőrséget. 

Gépjármű nem rendeltetésszerű használata mellett biztonsági övet nem használó utasok szállítása miatt is felelősségre fogják vonni az autó vezetőjét – bár a rendőrség Twitter-posztjára kommentelők közül sokan megjegyezték, hogy ez régebben teljesen normális volt, sokan utaztak így nyaralni. Mások ugyanakkor megjegyezték: az idők változnak, ez régen is veszélyes volt, ma pedig elfogadhatatlan.

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra