A rendőrt is sokkolta: csomagtartóban találtak gyerekeket az autópályán

GettyImages-107797393

Egy bejelentés alapján bukkantak a rendőrök a gyerekekre a csomagtartóban.

Hamar véget ért annak a héttagú brit családnak a nyaralása, akik sajátos módszerrel bővítették ötszemélyes autójukat hétfőssé.

Lakossági bejelentés alapján keresték a Volkswagent, így a rendőrök is sejtették, mivel találják majd magukat szemben, de még így is sokkolta őket, amikor eléjük tárult a látvány az M6-os autópályán – az ötfős jármű csomagtartóját alakította személyszállításra alkalmasnak vélt területté a család.

A rendőrség által megosztott fotókon látható, hogy takarókkal, paplanokkal bélelték ki a csomagtartót, amelyben a család két tinédzser tagja ült, a nagyobb kényelem érdekében pedig még egy légfrissítőt is akasztottak a csomagtartó oldalára, hogy ne a benzingőzt szagolják, míg oda nem érnek nyaralóhelyükre. 

A gyerekek ülve utaztak a járműben, ez keltette fel a többi autós figyelmét, akik értesítették a rendőrséget. 

Gépjármű nem rendeltetésszerű használata mellett biztonsági övet nem használó utasok szállítása miatt is felelősségre fogják vonni az autó vezetőjét – bár a rendőrség Twitter-posztjára kommentelők közül sokan megjegyezték, hogy ez régebben teljesen normális volt, sokan utaztak így nyaralni. Mások ugyanakkor megjegyezték: az idők változnak, ez régen is veszélyes volt, ma pedig elfogadhatatlan.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra