Nagyon finom és könnyű.Nataly Hanin
Hozzávalók 2 személyre
A salátához
- 1 szál uborka nagyon apróra vágva
- 2 dl görög joghurt
- 2 nagy gerezd zúzott fokhagyma
- 1 kis csokor kapor apróra vágva
- 0.5 darab citrom leve és héja
- ízlés szerint só és frissen tört bors
- 2 nagy ek. olívaolaj
A kebabokhoz
- 40 dkg csirkecombfilé felkockázva
- 2 db piros kaliforniai paprika falatokra vágva
- 2 db lila hagyma felcikkezve
- 20 dkg koktélparadicsom
- 20 dkg halloumi sajt felkcokázva
- 0.5 dl olívaolaj
- ízlés szerint só, bors, oregánó, rozmaring, paprika, barna cukor
1. A kebabokhoz az olajat és a fűszereket alaposan keverd el.
2. Húzd nyársakra a hozzávalókat, és kenegesd meg az erősen fűszerezett keverékkel.
3. Tedd egy kontaktgrillbe ne túl magas hőfokra, és süsd 8-10 percig.
4. A saláta hozzávalóit egy nagy tálban alaposan keverd össze, és frissen tálald a nyársak mellett.