A bőröndbe bújt bújócskázás közben, meghalt

GettyImages-1147931664

Bírósági tárgyalás vár az amerikai nőre, aki hagyta meghalni a barátját, amikor az egy bőröndbe bújt bújócskázás közben.

Sarah Boone-t még 2020 februárjában tartóztatták le az angol hatóságok: a floridai nő egy alkoholmámoros estén bújócskázott a barátjával, s eközben egy bőröndbe cipzározta a 42 éves férfit. A nő eddig azzal védekezett, hogy miután behúzta a bőröndön a cipzárt, felment az emeletre és elaludt. Nemrég azonban Boone telefonján videófelvételeket találtak a kétségbeesett férfiról, amint arról panaszkodik, hogy nem kap levegőt. A videón hallható, ahogy Boone azt mondja: „Ezt kapod azért, amit velem tettél, te hülye.”

Boone másnap felhívta a segélyhívót, és közölte, hogy a barátja meghalt, amíg ő az emeleten aludt. A nő tagadta, hogy veszekedtek volna, a hatóságok azonban megtalálták a videót és a korábbi feljegyzéseket, amelyek alapján kiderült: a pár már korábban ismert volt a hatóságok előtt családon belüli erőszak miatt.

Boone-nak kedden kellett volna megjelennie a bíróság előtt emberölés vádjával, a bíró azonban végül elnapolta a tárgyalást január 30-ára.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra