Ezeket az ázsiai sertéscsíkokat egy kis adag titkos összetevő dobta fel

Naná, hogy mi nem titkoljuk el ezt a hozzávalót, de ha te szeretnéd, akkor nyugodtan megteheted, mert biztosan nem lehet majd érezni a kólát a húsok ízén. Egyszerűen kicsit különlegesebb, édeskésebb aromája lesz tőle.

Udontésztával is remek.
Udontésztával is remek.luchezar

Hozzávalók 2 személyre

  • 35 deka sertésszűz felcsíkozva
  • 3 ek. olaj
  • ízlés szerint só, bors, szójaszósz, pirospaprika, reszelt gyömbér
  • 1 deci Dr. Pepper vagy kóla
  • 1 mk. balzsamecet
  • 1 tk. méz
  • 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 10 deka káposzta lereszelve
  • 1 tk. paradicsompüré
  • mungóbabcsíra és újhagyma a tetejére
  • 1 ek. puha vaj

Elkészítés:

Pirítsd meg a húst az olajban, majd add hozzá a kólát és hagyd, hogy elpárologjon. Ezután keverd hozzá a káposztát, a fokhagymát és minden ízesítőt, majd adj neki annyi időt, hogy a hús teljesen elkészüljön. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek