5 agyament lejátszási lista, amelyről nem tudtad, hogy létezik a Spotify-on

GettyImages-1250229709

Lehet, hogy semmit sem veszítesz, ha továbbra sem tudsz ezekről. Mindenesetre nagyon szórakoztató ráébredni, hány agyament él köztünk. Spotify-listákról szóló gyűjtésünk egészen különleges esetekben jöhet jól.

A Spotify is teret ad a kreativitás kiélésének. Teljesen új műfaji meghatározások kelnek életre ezen a platformon, amit maga a zeneszolgáltató is generál. Mind hallgattunk már kocsiban óbégatva éneklős mixeket (Songs to Sing in the Car), vagy kapcsoltunk hegymenetbe a futógépen, miközben valamelyik fitneszzene bömbölt a fülünkben 140 BPM-mel. Nos, a most következő zenékre egészen más esetben lehet szükségünk.

1.  A Lidl is fent van Spotify-on

A karantén 3. hetében lehet, hogy már nem bírjuk a bevásárlás felfokozott élménye nélkül. Tök jó, hogy van házhoz szállítás, de az nem ugyanaz, túl kényelmes. Ilyenkor kapcsoljuk be a Lidl félórás hangfelvételét, és a sürgető kasszapittyogás hangjára rámoljuk el szupersebesen a papírzacskókupacokból az élelmiszert.
162,5 ezer ember valószínűleg így pörgeti magát. Másra nem tudunk gondolni.

Ezen a linken rögtön meg is hallgathatod!

A pénztárgép pittyogása is szólhat, ha arra vágyunk
A pénztárgép pittyogása is szólhat, ha arra vágyunkGetty Images

2. Munkagép- és szereléshangok

Nem tudjuk, miért. Tényleg nem. Esetleg, ha vasárnap fúrnak a szomszédban, akkor mi rájuk ereszthetjük egy bontógkalapács zaját? Azt úgysem tudja überelni. De a fűnyírógéphangok a legnépszerűbbek a közel 700 ezres lejátszással.

Ha hallgatnál egy kis körfűrészt, kattints ide

3. Szüléstámogató nóták 

Ez valóban csak egy mezei lejátszási lista. Már elkészült 2021 szüléstámogató dalainak toplistája. Sok bébi tehát Jason Mraz I Won’t Give Up (Nem adom fel), James Bay Let It Go (Engedd el) és José González Heartbeats (Szívdobbanások) című nótáira született. Milyen kreatív! A zenék egyébként kiválóak fogantatáshoz is...

Amúgy jó zenék, nem feltétlenül kell közben szülni, érdemes meghallgatni

A fogantatástól a szülésig bármikor jól jöhet egy pazar lejátszási lista
A fogantatástól a szülésig bármikor jól jöhet egy pazar lejátszási listaGetty Images

4. Tömegközlekedés hangjai

Sokat ábrándozol arról, hogy milyen lehet más városokban élni? Hát ez a lejátszási lista most egy elég nagy szeletét átadja az élménynek. Csukd be a szemed, és máris egy fokvárosi buszon találod magad. Vagy zötyöghetsz együtt másokkal Bangkok utcáin, esetleg Rio de Janeiro forgatagában!

Az első ajtón tessék felszállni! Lista itt!

5. George W. Bush elnök egyedülállóan szellemes és bölcs gondolatai

Hogy pontosan ki hallgatja ezt a lejátszási listát, arra talán soha nem tudjuk meg a választ. Ha azonban az Egyesült Államok 43. elnökének „legütősebb" szónoklatai érdekelnek, most már tudod, hol keresd.

A brilliáns okfejtéseket itt meghallgathatod, és újra hinni fogsz abban, belőled is lehet(ett volna) elnök. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra