Pofonegyszerű citromos-spenótos tészta kecskesajttal

A tésztával nem lehet hibázni, így érdemes néha szokatlan hozzávalókat is kipróbálni mellette. A citromhéj pont ilyen, ami mellett a sajt és a hal is tökéletes hozzávalók lehetnek.

Egy kevés friss paradicsommal tálald.
Egy kevés friss paradicsommal tálald.Shehryar Khan

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 bögre száraztészta
  • 20 deka fagyasztott spenót
  • 1 nagy evőkanál puha vaj
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 6 deka kecskesajt
  • 3 nagy evőkanál mascarpone
  • 0.5 darab biocitrom héja
  • só és bors
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, közben olvaszd fel a vajat. Süsd a fokhagymát benne néhány percig, majd add hozzá a spenótot is. Sózd és borsozd, majd keverd el benne a mascaponét és a citromhéjat. Forgasd össze a tésztával, és a tetejére morzsolj egy kevés kecskesajtot. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek