Túrázz velünk Szlovénia lélegzetelállító tájain! Galéria

Kísérj el minket képzeletben egy felejthetetlen kirándulásra a Júliai-Alpokban és a Soča völgyében.

Szlovénia mindig jó ötlet. Nem csak azért, mert néhány órányi autóútra lakunk tőle, mert télen-nyáron felejthetetlen, vagy mert itt bárki találhat kedve szerinti programokat. Szlovénia változatos tájai megunhatatlanok, legyen szó a tengerpartjáról, a tavairól vagy a hegységeiről. Virtuális túránkban a Júliai-Alpok vidékére kalauzoljuk az olvasót. 

A galéria megnyitásához kattints a képre!

A cikk az ajánló után folytatódik

A KEVESEBB TÖBB. A MENTES JOBB. – MEGJELENT MENTES ANYU SZAKÁCSKÖNYVE

 

„Mentesen táplálkozó családnak főzni nagy kihívás. Ezt a lányaim mellett megtanultam. Ebbe a kötetbe olyan recepteket válogattam, amelyekből akár többhetes menü is összeállítható, gyorsan elkészíthető, így bőven jut idő a családra is. A könyvvel elsősorban a sorstárs mentes anyukák életét szeretném megkönnyíteni, de mindenki sok hasznos ötletet meríthet belőle."

Nemes Dóra újságíró, a Dívány szerzője, a Mentes Anyu megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Mentes receptekkel először „csak” meggyőződésből kísérletezett, majd a családban felbukkanó inzulinrezisztencia és gluténérzékenység óta kötelezően és elszántan foglalkozik.

Mentes Anyu szakácskönyve ide kattintva már rendelhető!

Promóció

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.