A sajtkrém vagy mascarpone és a jó minőségű, levegőn szárított olasz vagy spanyol sonka a fogás alapja és friss, házilag gyúrt tészta. A mi kedvencünk akkor lesz belőle, ha friss zöld borsot is törünk rá, és egy nagy adag rukkola meg koktélparadicsom is kerül a tetejére.
Kevés hozzávalóból is készülhet tökéletes fogás.Mikhail Bileteev
Hozzávalók
- 10 deka serrano, pármai vagy Bayonne sonka felcsíkozva
- 10 deka natúr sajtkrém vagy mascarpone
- 1 nagy adag házi széles metélt
- 1 teáskanál puha vaj
- 4 deka reszelt parmezán
- frissen tört zöld bors
Elkészítés:
Főzd meg a házi tésztát lobogó, sós vízben, majd melegen add hozzá a vajat és a sajtkrémet. Amikor langyosra hűlt, keverd el a többi hozzávalóval és szórd meg alaposan frissen őrölt zöld borssal.