Ha imádod a mexikói ételeket, gyúrós változatban is próbáld ki. Nem is kell mellé semmi más, csak egy nagy adag kukoricás rizs és friss, hideg tejföl a tetejére.
Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka csirkemell
- ízlés szerint só, bors, kömény, római kömény, csili, füstölt paprika, koriander
- 3 evőkanál étolaj
- 1.5 deci paradicsomszósz
- 0.5 bögre kukorica
- 0.5 bögre konzervfeketebab
- 1 teáskanál vaj
- 1 nagyobb darab megtisztított paradicsom felkockázva
- 2 kisebb darab friss jalapeno felaprítva (elhagyható)
Elkészítés:
Semmi más dolgod nem lesz vele, csak a besózott csirkemellcsíkokat a forró olaj és vaj keverékén kifehéredésig sütni, majd sorban hozzáadni minden egyéb hozzávalót, és ha szükségesnek látod, egy kevés vizet is. Ha megpuhult a hús, kanalazd sütőben felmelegített tortillacsipszek (vagy párolt rizs) tetejére és tálald tejföllel, paradicsomos salsával és guacamoléval.