Melyik hírességen áll jobban a magyar dizájnerruha?

Abodi mellett belehúzott a Sentiments és a Maison Marquise csapata is. Mutatjuk, kiket öltöztettek az elmúlt hetekben!

Egyre több magyar divattervező ruhája látható ismert celebnőkön, az elmúlt években Abodi Dóra munkái feltűntek például Gwen Stefanin vagy a Pussy Riot videóklipjében, Gigi Hadid Instaceleb-modell Jimmy Kimmel műsorába ült be Nanushkában, Beyoncé pedig a Sugarbird citromnyomatos ruhájában nyaralt 2016 júniusában. Az elmúlt hetekben a SentimentsCouture és a Tóth Bori által vezetett Maison Marquise darabjai tűntek fel a vörös szőnyeges eseményeken. A hajtás után mutatjuk a legújabb sikerélményeket!

Sentiments ruha Chloe Bridges-en a Golden Globe-díjátadón

Fekete ruhákkal demonstráltak a színésznők a 75. Golden Globe-díjátadón, így tett a 26 éves amerikai színésznő, Chloe Bridges is, aki SentimentsCouture áttetsző, strasszokkal és tüllfodrokkal díszített ujjatlan ruhájában jelent meg az eseményen. Bridges egyébként a Hazug csajok társasága és a Carrie naplója című sorozatokból lehet ismerős a hazai tévénézőknek, illetve gyakori szereplője a pletykalapoknak is, mivel együtt jár a Modern Család egyik főszereplőjével, Adam DeVinnel.

Mintha ráöntötték volna a magyar dizájnerruhát.
Mintha ráöntötték volna a magyar dizájnerruhát.Joe Scarnici / Getty Images Hungary

Maison Marquise nadrágkosztüm Chandler Kinneyn

Jó ideje menő a nadrágkosztüm és kezeslábas a vörös szőnyeges eseményen, jól tudja ezt a 17 éves Chandler Kinney is, aki a kaliforniai FOX TCA Tour All-Star Partyn viselte a magyar márka piros darabját. A színésznő az RTL Klub-on futó Halálos fegyver című sorozatból és a Battlefield America című filmből lehet ismerős, de az Instagram oldala alapján előszeretettel vesz részt különféle eseményeken, így remélhetőleg hamarosan újra feltűnik majd valahol egy magyar dizájnerruhában. A Maison Marquise márka alapítója, Tóth Bori egyébként nemcsak ruhákban utazik, nemrég egy Art Deco ihletésű lámpa kapszulakollekciót is tervezett a Laokoon Designnal karöltve, a végeredményt ide kattintva találjátok.

Piros kiegészítőkkel kombinálta a piros Maison Marquise ruhát.
Piros kiegészítőkkel kombinálta a piros Maison Marquise ruhát.Michael Tran / Getty Images Hungary

Maison Marquise blézer az Ozpetek film premierjén

A színes blézert az olasz színésznő, Maria Pia Calzone viselte legújabb filmje, a Ferzan Ozpetek által rendezett ‘Napoli velata' római bemutatóján. Az 50 éves színésznő stílusosan már nem bonyolította túl vörös szőnyeges szettjét, sötétkék farmerrel és fehér, V-nyakkivágású blúzzal kombinálta a magyar márka csíkos darabját.

Maria Pia Calzone az új Ozpetek film római premierjén.
Maria Pia Calzone az új Ozpetek film római premierjén.Anadolu Agency / Getty Images Hungary

Maison Marquise kabát Chrissy Teigenen

A Dívány olvasók valószínűleg John Legend nejét, Chrissy Teigent ismerik a legjobban a felsorolásból, ami többek között annak köszönhető, hogy a celebfeleség előszeretettel villant meg ezt-azt a vörös szőnyeges eseményeken. A 32 éves “modell” éppen második gyermekével terhes, ezért a Nobel Peace Prize Concerten is visszafogta magát, és a magyar márka királykék trench coatjában kísérte el férjét az eseményre. A kabát remek választás volt, a fazon divatosabb, mint valaha.

Abodi arany ruha Nicole Ari Parkeren

A 47 éves színésznő az afrikai focistákat díjazó CAF Awardson jelent meg az őszi-téli Abodi kollekció egyik kulcsfontosságú ruhájában. A több mint 760 ezer Instagram követőt számláló színésznő olyan alkotásokból lehet ismerős, mint a Boogie Nights, a Vad vakáció vagy a Hip-hop szerelem. 

Kék bársony Abodi ruha Dita von Teese-en

A 45 éves művésznő Abodi 2017-es őszi-téli kollekciójából választotta azt a V-nyakkivágású egyrészest, amit stílusosan David Lynch Kék bársony című, 1986-os  klasszikusa ihletett. A ruhát csillogó cipővel, nyakörvnyaklánccal és hálós feldísszel kombinálta Dita von Teese egy nemrég rendezett eseményen New Yorkban. Ide kattintva megnézhetitek az eredeti bársonyruhát is Isabella Rossellinin. Szerinted melyik hírességnek állt jól a magyar dizájnerruha? Szavazz!

@ditavonteese rocked our ‘Blue Velvet Drama’ dress. When we designed this dress the main inspiration behind was the genious David Lynch’s @davidlynchworld Blue Velvet film. The mysterious, killingly beautiful and supertalented Dita von Teese and the Blue Velvet inspiration is a match made in heaven * #bluevelvet #abodi #abodiofficial #davidlynch #misterywoman @theresidencyexperience

Una publicación compartida por ABODI (@abodi_official_) el

Szerintem a legszebb a/az...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek