588 millió olyan ruhája van a briteknek, amit sosem hordanak

A nők és a férfiak is csak a ruhatáruk felét használják ki, a többi ruha arra vár, hogy lefogyjanak a gazdáik.

A még véletlenül sem viselt, sok számmal kisebb skinny farmerek és dzsekik értéke több ezer milliárd forint lehet a Daily Mail szerint. A nők több sosem hordott ruhadarabot halmoznak azért fel mókus gyanánt a ruhásszekrényeikben, de a férfiak is rengeteg felesleges göncöt megtartanak.

Gyűjtögető életmód

A kétezer fős közvéleménykutatás szerint 365 millió hordatlan hacukát tárolnak otthon a nők, és 223 milliót a férfiak. Az arányokat nézve ez azt jelenti, hogy a nők a ruhatáruk 45 százalékát, a férfiak pedig a gönceik 53 százalékát hordják csupán, a gyűjtemény fele tehát csak arra jó, hogy a helyet foglalja.

shutterstock 709388719

Kihízták, nem vállalják

A megkérdezettek 25 százaléka a ruhákból való kihízással magyarázza egyébként a fölösleget. Ezek az emberek még nem mondtak le róla, hogy egy nap újra belebújjanak majd az IDEIGLENESEN kihízott ruhákba. Akadnak persze olyanok is, akik azért dobtak sutba 1-2 ruhadarabot, mert azok kimentek a divatból, továbbra is reménykednek ugyanakkor, hogy később újra divatba jönnek majd a jelenleg hordhatatlanul excentrikusnak tűnő szerelések.

Az összekötve 18.000 mérföld hosszú kötéllé alakítható ruhák millióinak gerincét az estélyi ruhák, a farmerek és a dzsekik alkotják egyébként a nők esetében, míg a férfiak a pólók felhalmozása terén jeleskednek igazán.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.