Már elfogyott Meghan Markle 160 ezres eljegyzési ruhája

Hétfőn eljött a nagy nap, Harry herceg és Meghan Markle hivatalosan is bejelentették, hogy eljegyezték egymást, esküvő lesz.

 Tudjátok, ez az az alkalom, amin legutóbb 2010-ben Katalin tündökölhetett kék Issa ruhájában, ami aztán romba is döntötte a márkát, úgyhogy nagy izgalommal vártuk, Meghan mit viselt a jelentőségteljes alkalmon. Meghan hófehér kabátot, sötétzöld, térdig érő ruhát és nude magassarkút viselt.

Az eljegyzési gyűrűt Harry tervezte, a két külső gyémánt Diana saját gyűjteményének darabja volt, a középső Botswanából származik: a pár itt töltötte együtt Meghan 36. születésnapját szeptemberben. Miközben minden erről az eljegyzésről szól, a Buckingham-palota hivatalos közleményben kéri, hagyja már békén a sajtó a párt, de erre vajmi kevés esély van: mostantól Harry és Meghan tuti a bulvárlapok címlapján leszenk még vagy egy évig – addig legalább Katalin és Vilmos fellélegezhetnek kicsit.

A fehér kabát egyébként egy kanadai márka, a Line terméke, 450 fontba (156 ezer forint) kerül és azt hiszem, most már kijelenthető, hogy Markle az új Katalin, ugyanis a márka weboldala kifagyott az eljegyzést követően, természetesen a kabátnak már nyoma sincs sehol. Az alatta viselt zöld ruhából keveset láttunk a fotókon, de a BBC interjújában kicsit több látszott belőle, így a hozzáértők meg tudták állapítani, hogy egy P.A.R.O.S.H. márkájú, 462 fontos (160 ezer forint), derékban masnival díszített darabról van szó: na, ennek is hűlt helye a webshopban.

A szetthez Markle egy ízléses, bézs színű Aquazzura Matilde cipőt választott, mely – milyen meglepő – szintén elfogyott a Neiman Marcustól, de hasonlót még lehet venni a márkától 135 ezer forint körüli áron.

sold

A herceg és menyasszonya első hivatalos fotózásuk helyszínéül a Sunken Gardent választották a Kensington palotában, mely Diana egyik kedvenc helye volt (Harry és Vilmos anyjuk halálának 20. évfordulóján, 2017 nyarán fehér rózsákat ültettek a kertben).

Harry azt nyilatkozta: "nagyon izgatott, a föld fölött jár örömében" és "nagyon örül, hogy az eső sem esik" – írja a Daily Mail. Meghan is hasonlókat mondott, majd eltűntek a Kensington palotában, ahol hivatalos tévéinterjút adtak közösen.

Oszd meg másokkal is!
Mustra