Kinek áll jobban a csillag és a flitter?

Az aktuális divatot követi Kate Hudson, Zole Saldana és Emily Ratajkowski is. Szavazd meg a legmenőbbet!

Nemrég megszavazhattátok, hogy melyik rózsaszín ruha áll jobban Rihannának és arról is dönthettetek, hogy melyik modellnek áll jobban az ezüst. Az eheti válogatásban olyan hírességekről szavazhattok, akik az elmúlt időszakban az aktuális trendek szerint öltöztek fel a vörös szőnyeges eseményekre és szeretik a csillagokat vagy a csíkokat. Részletek a hajtás után!

Dakota Fanning vs. Camila Coutinho vs. Caroline Vreeland

Nagyon pörög idén a csillagminta, jól tudják ezt azok a celebnők is, akik a vörösszőnyeges események egyik legfelkapottabb tervezőjétől, Elie Saabtól választottak haute couture ruhát. Dakota Fanning miniben sütötte el a csillagos ruhát egy New York-i gálán, míg a brazil származású színésznő, Camila Coutinho áttetsző, hosszú fazont választott, de a lábvillantás mellett döntött Caroline Vreeland is, aki a párizsi divathéten rózsaszín bundával vette fel a csillagos ruhát. Szerinted kinek állt jobban?

Katt a képre, nagyobb lesz!
Katt a képre, nagyobb lesz!Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a csillagos ruha?

Kate Hudson vs. Jackie Cruz vs. Gemma Arterton

A Temperley London 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik legkapósabb darabját, a flitteres kezeslábast viselte Goldie Hawn lánya, Kate Hudson egy Los Angeles-i díjátadón, az Orange is the New Black című sorozatból ismert Jackie Cruz pedig a Kaliforniai álom premierjén kék körömcipővel vette fel a színes estélyit. A 31 éves brit színésznő, Gemma Arterton egy londoni gálán bukkant fel a feltűnő dizájnerdarabban. Szerinted ki volt a szebb szivárványszínekben? Szavazz!

Kattints a képre, hogy jobban lásd!
Kattints a képre, hogy jobban lásd!JB Lacroix / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a flitteres kezeslábas?

Emily Ratajkowski vs. Zoe Saldana vs. Issa Rae

Az elmúlt két szezon és még az előttünk álló ősz slágere a csíkos blúz, amit a celebnők is beépítettek a ruhatárukba. Emily Ratajkowski hivatásos Instaceleb egy koktélpartira vette fel a Monse rafinált szabású, hasvillantós selyemfelsőjét, Zoe Saldana a márka flitteres verziójában ment az American Music Awarsra, a 32 éves Golden Globe-díjra jelölt Issa Rae az HBO júliusi buliján farmerrel kombinálta a hosszú fazont. Mit gondolsz, kinek áll jobban a kék-piros és fehér ingruha?

Nézd meg nagyobb méretben is - kattints!
Nézd meg nagyobb méretben is - kattints!Victor Boyko / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a csíkos ingruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra