Ezzel poénkodott Széll Tamás a verseny után rögtönzött sajtótájékoztatóján. Azt mondta, hogy vitt bele olyan magyaros elemeket is mint például a paprika, de a savanyított zöldséges mártást tulajdonképpen egy finomfőzeléknek is fel lehetne fogni, azaz korábbi posztunkban nem is mondtunk akkora hülyeséget.
"Nagyon jól sikerült. Nem nyertünk időt a boxban, de időben kész lettünk. Hála Istennek minden jól sikerült, megfelelő volt a hőmérséklet, az ízek nagyon jók voltak, szép is volt. De ne feledjük, hogy most csak a csapatok fele versengett, ezért nem mennék most bele semmiféle találgatásokba vagy esélylatolgatásokba, de nagyon szépen csináltuk, amit csináltuk" -mondta Széll Tamás a verseny után.
"A szurkolást jobban hallottuk mint egymást és ez nagyon-nagyon jól esett. Szerencsénk volt a mellénk sorsolt segítővel is. Egy fél órás briefinget tartottunk neki, lejátszottuk videón, hogy vágja fel a hagymát, kapott egy angol nyelvű listát is és nekem semmi dolgom nem volt vele." Arra a kérdésre, hogy mi volt a legjobb visszajelzés, azt válaszolta, hogy az, hogy a kóstolásnál mindenki azonnal a maradék húsok után nyúlt és vágott még. "Az utóbbi egy hétben jöttem rá, hogy ahogyan azt a festőművészek is szokták emlegetni, egy festményt nem lehet befejezni, csak abbahagyni, a mi menünk pont ugyanez. Ha lett volna még egy hetünk, valamit biztos, hogy vagy hozzátettünk, vagy elvettünk volna" - mondta Széll Tamás.
És hogyan fognak lazítani? Az biztos, Gin Tonic is lesz az esti levezető menü része.