A húsos ételekben éppen a keresztpaníros csirke vezet, de mit ajánlana a zöldséges ételnek a világ legrangosabb szakácsversenyén?
Milyen zöldséges ételt kellett volna készíteni Széll Tamásnak?
Miközben Széll Tamást ezt készíti:
Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe
Menünkben fellelhető Tokaji bor, Tokaji ecet, tökmag, erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba & paprika
„Gyökerek & Levelek alatt”
Grillezett zeller, magyar szarvasgomba, savanyított erdei medvehagyma & tökmag
*
Cékla, gombák, sült fokhagyma & virágok roppanós levélkével
*
Sárgacékla & Hagymadzsem savanyított bodzával, Tokaji furmint, paprika & mustármag
*
Körte petrezselyem olajban konfitálva, petrezselyemszárral
*
Pirított póréhagyma, fekete bors & savanyított citrom
*
Roppanós „gyökér” & csicsókapüré
*
„Dió” & Gombazselé
*
Tokaji ecet gyöngyök & savanyított répák
Mártás
Petrezselyemkrém
*
Grillezett zellermártás dióval & magyar szarvasgomba