Hónaljig sliccelt ruhában parádézik Chrissy Teigen

A hollandiai MTV EMA után a Los Angeles-i Microsoft Színházban tartották meg a 2016-os American Music Awardsot, ahova ezúttal sem nagyestélyiben érkeztek a meghívottak, sőt a vörös szőnyegen felvonultatott holmik inkább színpadi jelmezekre hasonlítottak, mintsem gálaruhákra. De nincs is ezzel semmi baj, eddig sem volt ez máshogy.

Míg a tavalyi év slágere a hasig kivágott ruha volt, addig idén a köldökig felsliccelt, a flitteres és az áttetsző ruhák voltak divatban, tehát a mellvillantás helyett inkább a lábukat mutogatták a celebnők a gálán. Senkinek nem sikerült azonban felülmúlnia Chrissy Teigent, aki egy megdöbbentő felhasított fekete ruhában feszengett férje, John Legend mellett a vörös szőnyegen.

A biztosítótűvel átfogott vad ruhához nagy bátorság kellett, ezért bármennyire is próbálkozott Keke Palmer, Karlie Kloss, Selena Gomez vagy Lauren Giraldo, esélye sem volt ellopni az egygyerekes, fukszokkal megpakolt modell elől a showt, aki világrekordot döntött felsliccelt ruha kategóriában. A galériára kattintva mutatjuk a legemlékezetesebb ruhakölteményeket!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek