Ki a hét legjobban öltözöttje?

Annyi jó szettet vonultattak fel a celebnők az Elle Women in Hollywood (Nők Hollywoodban) elnevezésű díjátadóján, hogy nem is tudtuk kiválasztani a kedvencünket - ezért önre bízzuk ezt a nemes feladatot. Ne lepődjön meg: a főszponzor Calvin Klein nemcsak anyagilag, de ruhákkal is megtolta az eseményt, így fordulhat elő az is, hogy válogatásunkban hatból négyen a márkától viselnek valamit.

A sort Jaimie King nyitja, aki egy tintakék bőr maxiruhát viselt, amiben Calvin Klein-címke lógott. A derékban megkötős, alul perforált, majd hálós anyagba átfutó dresszhez King egy fekete-arany színkombinációval rendelkező magas sarkú szandált vett fel, kezében pedig hasonló kvalitásokkal rendelkező clutchot szorongatott. Az átmenetes körmök nekünk túl tinisek és az eltúlzott smink is rádobott tíz évet az amúgy 36 (!!) éves színésznőre!

01 Jamie King CK
Steve Granitz / Europress / Getty

Nina Dobrev is a márkától viselt, igaz, ő egy sokkal lágyabb, púder színű darabot. A bronz beütésű táska elég ötletes volt tőle (vagy a stylistjától), a cipőnél viszont el tudunk képzelni kreatívabbat.

02 Nina Dobrev CK
Jon Kopaloff / Europress / Getty

Nem akarjuk befolyásolni a döntését, de nekünk talán Zoe Saldana szettje tetszik a legjobban. A fekete-fehér-sárga egyébként magasított derekú szoknyát mi is szívesen elfogadnánk és tetszik, hogy Saldana minimalista, de nem unalmas ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombinálta. Igen, ez is Calvin Klein.

03 Zoe Saldana CK
Steve Granitz / Europress / Getty

Bár elsőre úgy tűnhet, Sarah Hyland elaludt és a pizsamájában ment el az eseményre, de mi azért látjuk benne a koncepciót. Ezt a flitteres Armani-felsőt el nem tudtuk volna képzelni semmivel, de itt egész működőképes, nem?

04 Sarah Hyland Armani
Steve Granitz / Europress / Getty

Nem tudjuk, miért, de Alicia Vikander Louis Vuitton-szettjéről nekünk Isabel Marant stílusa ugrott be. Az nem derül ki, hogy a ruha alsórésze szoknya vagy nadrág, de mindegy is, a fekete-arany cipő annyira váratlan, hogy elviszi az egész szettet.

06 Alicia Vikander LV
Michael Kovac / Europress / Getty

Végül, de nem utolsósorban következzen Shailene Woodley: a 23 éves színésznő olyan komoly szettet villantott, amin mi is meglepődtünk. A magasított derekú fekete nadrághoz félvállas fehér felsőt és barna magassarkút húzott a melírozott haját pedig feltűzte. 

07 Shailene Woodley CK
Steve Granitz / Europress / Getty

Ki a hét legjobban öltözöttje?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek