Palvin Barbara váltotta Mihalik Enikőt az il Bacio di Stile új kampányában

Az il Bacio di Stile luxusáruház Mihalik Enikő után Palvin Barbarát kérte fel arra, hogy szerepeljen a reklámkampányukban. A modell rengeteg felkérést kap külföldi márkáktól, és szinte alig van Magyarországon, ezért nagyon örült annak, hogy végre itthon dolgozhatott, azt pedig külön izgalmasnak tartotta, hogy éjszaka volt a fotózás. A hajtás után megnézheti, milyen Palvin Barbara hazai pályán!

Akárcsak a karácsonyi, a tavaszi/nyári kampánnyal is Fabricius Gábor reklámügynökségét bízták meg, a képeket ezúttal viszont nem Lábady István, hanem hazánk másik ismert divatfotósa, Tombor Zoltán készítette. A stylingért most is Tóth Ali és Virág Anikó volt a felelős, a sminket és a frizurákat pedig ismét Titkos Bernire, illetve Herceg Csabára bízták. A képeken a topmodell és a kampány férfi főszereplője többek között a Chloé, a Salvatore Ferragamo, a Bottega Veneta, a Valentino és a RED Valentino tavaszi kollekcióinak darabjait viselik.

„A mostani kampányunkban a tökéletes tavaszi idillt szerettük volna megteremteni, amelyhez Barbi a lehető legjobb választásnak bizonyult. Ugyanez az elképzelés ihlette a tavaszi kirakatainkat is, melyekben nemcsak a virágok, de az egész világ kinyílik előttünk” – árulta el Tánczos Márta, az il Bacio di Stile marketingvezetője. A kampányban egyébként az áruház is fontos szerephez jut, hiszen a képeken az il Bacio di Stile maga is tavaszi pompába borul.

A végeredmény itt látható, ha pedig kíváncsi a tavaszi/nyári kampányhoz készült rövid divatfilmre, kattintson ide!

ib SS14 01
Tombor Zoltán/Il Bacio di Stile
ib SS14 02
Tombor Zoltán/Il Bacio di Stile
ib SS14 03
Tombor Zoltán/Il Bacio di Stile
ib SS14 04
Tombor Zoltán/Il Bacio di Stile

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra