Feldíszített autókkal ünnepelték Abu Dhabiban a nemzeti ünnepet

Körülbelül 400 kidekorált autó és motor versenyzett az első helyért december hatodikán, az Egyesült Arab Emírségek nemzeti ünnepén. A versenyt a kultúráért és örökségért felelős hivatal szervezte, és az egyik vezető, Abdullah Al Ameri tökéletes megelégedettséggel beszélt róla. "Ebben az évben rengeteg művészien díszített autó vett részt a versenyen. Az autótulajok kivételes kreativitást mutattak a dekorálásban" - olvasható a gulfnews.comon.

A legtöbb autótulaj Abu Dhabi korábbi uralkodójának és az emírségek valamikori vezetőjének, Zayed Bin Sultan Al Nahyan sejknek a képét és a zászlót rakta ki a szokásosnak nevezett díszek, mint például a plüssmaci, a virágok, a lufik, színes szalagok, és a tollak mellett. Az egyedi díszítéshez persze hozzátartoztak a színes vásznak, a színes világítás is és néhány írtak verseket is, hogy megmutassák, mennyire szeretik a hazájukat.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.