Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Közeleg a jó idő – legalábbis nagyon reméljük -, ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy olyan hírességeket mutatunk be, akik egyrészt ugyanolyan ruhában jelentek meg a nyilvánosság előtt, másrészt nem sok anyagra volt szükség a rajtuk látható darabokhoz. Önöknek nincs más dolga, csupán annyi, hogy megtekintik a képeket, és eldöntik, melyik hírességen áll jobban ugyanaz a ruha.

Natalia Vodianova - Michelle Monaghan

Kinek áll jobban?

Az jobb oldalon látható színésznő már tavaly felfedezte magának a Louis Vuitton 2010-es tavaszi kollekciójának narancssárga darabját. Ezzel szemben az egyik legkeresettebb modell, Natalia Vodianova pedig akkorra időzítette ennek a ruhának a felvételét, amikorra azt a tervezők szánták, vagyis idén tavaszra. A döntés meghozatalában tulajdonképpen csak a cipők segíthetnek: fekete extrém magas vagy csillogó arany?

Miley Cyrus – Frederique Bel

Kinek áll jobban?

A 17 éves énekesnő és színésznő a tavaly augusztusi londoni filmbemutatóján viselte a mintás Herve Leger ruhát, míg a nálunk kevésbé ismert 35 éves francia színésznő, Frederique Bel az idei Cannes Filmfesztiválon jelent meg a ruha hosszabb verziójában.

Eva Herzigova – Blake Lively

Kinek áll jobban?

A Gossip Girl egyik szereplője, Blake Lively a tavaly decemberi Sherlock Holmes-premieren viselte ezt a Dolce & Gabbana ruhát. Azóta látthattuk már ezt a darabot Beyoncén és Danielle Linekeren is, ám ennek ellenére Eva Herzigova úgy döntött, ugyanebben a ruhában teszi tiszteletét Cannes-ban.

Katherine Heigl – Brooke Shields

Kinek áll jobban?

A Grace Klinika egykori szereplője tavaly augusztusban választotta ezt a zöld ruhát Naeem Khantól, de ez nem akadályozta meg Brooke Shieldset abban, hogy áprilisban egy díjátadón ugyanabban a ruhában jelenjen meg.

Tyra Banks – Kim Kardashian

Kinek áll jobban?

A modelliparba ismét visszatérő Tyra Banks az augusztusi Emmy-díjáatadón jelent meg ebben a koralszínű Rachel Roy koktélruhában, míg Kim Kardashian a Cosmetic Executive Women Beauty Awardson viselte ezt a darabot.

Oszd meg másokkal is!
Mustra