Ezzel a munkával nevetve kereshetsz 50 ezres órabért: végzettség sem kell hozzá

GettyImages-1992215063
Olvasási idő kb. 2 perc

A tematikus gyerekzsúrok akár több százezer forintba is kerülhetnek, egy bohóc vagy animátor óradíja így több tízezer forint is lehet.

Akár 50 ezer forintot is megkereshet egy animátor egy óra munkával. Magyarországon pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gyermekeket célzó rendezvények, írja a Pénzcentrum

Itthon is népszerűek a gyerekzsúrok 

A gyerekzsúrok Magyarországon is divatosnak számítanak, az ötletek tárháza kimeríthetetlen, és egyre többen hajlandóak fizetni azért, hogy biztosan jó legyen a hangulat, minden a tervek szerint alakuljon.

Aki hajlandó bohócnak állni, magas órabért kaphat érte
Aki hajlandó bohócnak állni, magas órabért kaphat érteDarren Robb / Getty Images Hungary

A tematikus gyerekzsúrok komplex szolgáltatáscsomagot kínálnak: a szórakoztatáson túl ötletes jelmezeket, dekorációt, cateringet is adnak, így a szülők megspórolhatják a szervezéssel járó teendők jelentős részét. A legtöbb rendezvény pedig elképzelhetetlen animátorok nélkül, akik általában énekkel, tánccal, különféle játékokkal készülnek.

Akár 50 ezer forintos óradíj is elérhető

Egy profi animátor vagy bohóc óradíja több tízezer forint lehet. Ez az ár attól is függ, hogy mennyire bonyolult a karaktert megjeleníteni, mennyi kellék kell hozzá, de számít az útiköltség is. Mivel az animátorok több órára szerződnek,

ez a kiadás a szülőknek százezres tételt jelenthet.

Ám nem csak pár órára lehet animátorok szolgáltatásait igénybe venni, hanem akár egész napos rendezvényeken is szórakoztathatják a gyerekeket. Ennek az ára így több százezer forinttól a milliós tételig is terjedhet, ami attól is függ, hogy milyen szolgáltatáscsomagot és dekorációt kérünk.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek