Ingyenes Kresz-oktatás indul: számukra elérhető

GettyImages-1460356979
Olvasási idő kb. 3 perc

Ingyenes KRESZ-oktatás indul Budapesten a városligeti KRESZ-parkban, ahol a Liget Budapest Projekt és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum 1400 gyermek részvételét várja az ország minden pontjáról – adta hírül az MTI.

A néhány hete átadott, 30 ezer négyzetméteres megújított parkban hatezer négyzetméteren KRESZ-park is épült. A szervezők azt szeretnék, ha az oktatás keretében minél több gyerek és fiatal megtanulna biztonságosan közlekedni.

A nyár végéig tart az ingyenes Kresz-oktatás

A Liget Budapest Projekt keretében augusztus végéig igen sok programmal készülnek a szervezők az érdeklődők számára.

A gyerekek hetente kétszer játékos KRESZ-oktatáson is részt vehetnek
A gyerekek hetente kétszer játékos KRESZ-oktatáson is részt vehetnekvgajic / Getty Images Hungary

Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója a programsorozat sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a KRESZ-park, a kutyás élménypark és a Mőcsényi Mihály botanikus kert átadásával átfogó módon megújult a Városliget, melyen igazán érezhető, mit is jelent a társadalmi felelősség.

Kiderült továbbá az is, hogy augusztus 27-ig hetente két alkalommal lehet részt venni a játékos oktatáson, ami a Liget+Kölyök tagsággal ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A gyerekek pecsétgyűjtő füzetet is kapnak, majd a harmadik alkalmat követően Liget-jogosítványt is szerezhetnek.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek