A bankkártyahasználat és az utalások is leállnak több órára: aki nem készül fel, megjárja

GettyImages-1467072726
Olvasási idő kb. 2 perc

A hétvégén a második legnagyobb hazai banknál, az MBH-nál is kártyahasználatot és azonnali utalásokat is érintő leállás jön.

A K&H ügyfeleit már figyelmeztettük arra, hogy ezen a héten fennforgásokra számíthatnak a banki ügymenetben, de nem ők az egyetlenek, akiknek fontos áttekinteniük bankolással és számlájuk használatával kapcsolatos teendőiket.

Leállás jön különböző területeken az MBH Banknál is, mutatjuk, mi akadozhat és mi az, ami egyáltalán nem fog működni.

A leállások sora már június 8-án, szombaton megkezdődik. A pénzintézet honlapján olvasható tájékoztatás értelmében ezen a napon 12:30-15:30 között az MBH Netbank (korábban Takarék), az MBH Bank App (korábban Takarék) és az MBH Direct Bank (korábban Takarék e-Bank) felületeken az értékpapír szolgáltatásban fennakadások várhatóak.

A kártyájukat rendszeresen használóknak fontos erről a változásról tudomást szerezni
A kártyájukat rendszeresen használóknak fontos erről a változásról tudomást szerezniYana Iskayeva / Getty Images Hungary

Vasárnap a kártyahasználat is érintett lesz

Vasárnap még több szolgáltatásban számíthatnak az ügyfelek akadozásra. Éjféltől hajnali négy óráig a következőkre kell számítani:

  • az MBH Netbank (korábban MKB), az MBH Bank App (korábban MKB), valamint az MBH Bank App 103-as banki azonosító profiljában a szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Ebben az időszakban átmeneti kieséseket tapasztalhat az online kártyás vásárlások jóváhagyása során (3DS)
  • az MBH Vállalati Netbank (korábban MKB), az MBH Direct Bank (korábban MKB) és az MBH Vállalati App szolgáltatások nem lesznek elérhetők
  • az MBH Info (korábban MKB Mobilbankár) szolgáltatás PUSH értesítési funkciója nem lesz elérhető
  • az MBH Netbank (korábban Takarék), az MBH Bank App (korábban Takarék) és az MBH Direct Bank (korábban Takarék e-Bank) szolgáltatás nem lesz elérhető, a bankkártyás műveletek során fennakadásokat tapasztalhat. Ebben az időszakban az azonnali fizetések indítása és fogadása nem lesz elérhető, a tranzakciók hibára futnak.

A bank azt kéri ügyfeleitől, hogy kérdés esetén az éjjel-nappal hívható 06 80 350 350-es ügyfélszolgálati számot tárcsázzák.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek