Lezárják az egyik legforgalmasabb autópályát: brutális dugó várható

GettyImages-939485082

Javítási munkák miatt sávlezárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóúton kedden és szerdán Kistarcsa és Pécel környezetében.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közlése szerint a csúcsidőszakon kívül, 9 és 16 óra között zajló munkálatok a mai napon az autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszát érintik, szerdán pedig az M31-es autópálya és a péceli csomópontok közötti szakaszt.

„Kedden az érintett szakaszon az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán a külső sávot zárják le a forgalom elől, egy sáv marad a forgalom számára” – számolt be az MTI.

A M0-s autópályát két napon keresztül szakaszosan lezárják
A M0-s autópályát két napon keresztül szakaszosan lezárjákwelcomia / Getty Images Hungary

Szerdán az érintett szakaszon, szintén a Megyeri híd felé vezető oldalon, két sávot zárnak le, ahol egy sáv marad a forgalomnak. A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és lehajtást.

A munkaterület térségében sebességkorlátozás lesz érvényben.

„A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon” – tanácsolják az autósoknak.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek