Ezekre a lezárásokra és ellenőrzésekre számíts ma, ha autóba ülsz

GettyImages-595545492

Rengeteg lezárásra, fennakadásra és rendőri ellenőrzésekre számíthatnak ma, holnap és pénteken az autósok.

Szerda estétől péntek délutánig a fővárosban közlekedő delegáció miatt várhatóak lezárások és korlátozások, az M0-son javítási munkálatok okoznak fennakadásokat egészen péntekig. Emellett a rendőrség is fokozott ellenőrzéseket rendelt el május 10-ig a főváros teljes területén.

 A kínai delegáció miatti itt számíthatnak az autósok lezárásokra

Szerda estétől kell számítani ideiglenes forgalomkorlátozásokra a fővárosban, melyek egészen péntek délutánig tartanak, írja a Vezess.

Lezárásokra számíthatnak az autósok
Lezárásokra számíthatnak az autósokDaniel Tamas Mehes / Getty Images Hungary
  • Aki a repülőtérre utazik, az különösen figyeljen arra, hogy május 8-án, szerdán várhatóan 19 és 20 óra között, valamint május 10-én, pénteken 16:30 és 17:30 között 30-40 percre lezárják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető utat. Ebben az időszakban a repülőtérrel közlekedő buszjáratok, a 100E és a 200E sem tudja megközelíteni a repteret.
  • Május 8-án, szerdán este 19:30-tól 21 óráig, valamint május 10-én, pénteken délután 16:20-tól 17:30-ig időszakosan lezárják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. – M4-es autóút – M0-s autóút – M5-ös autópálya bevezető szakasza – Gyáli út – Könyves Kálmán körút – Rákóczi híd – Pázmány Péter sétány – Műegyetem rakpart – Szent Gellért tér – Szent Gellért rakpart – Krisztina körút – Attila út – Dózsa György tér – Palota út – Dísz tér – Tárnok utca – Szentháromság tér útvonalat.
  • Május 8-án, szerdán 19:40 és 22 óra, május 9-én, csütörtökön 8 és 22 óra, valamint május 10-én, pénteken 10 és 17 óra között a Budai Várban várhatók forgalomkorlátozások. Május 10-én, pénteken 11:30 és 14 óra között több alkalommal 30-40 perces korlátozásra kell számítani a Krisztina körúton és a budai felső rakparton.
  • Május 9-én 6 órától 17 óráig a Budapest XV. kerületben lezárják a Neptun utca mindkét oldalát a Drégelyvár utca és a Neptun utca 57. szám között.

A lezárások mellett tilos lesz megállni május 10-én 20 óráig a Budapest I., IX., XI., XIX., XX. és XXIII. kerületekben a

Nagykőrösi út főpályán (M5 bevezető),

Nagykőrösi út mindkét oldalán az autópiac középső bejárata és a Garázs utca között,

Nagykőrösi út MOL-kút főpálya felőli oldalán,

Határ úton a Nagykőrösi úti felüljáró alatt,

Gyáli út főpályán (M5 bevezető),

Fék utca mindkét oldalán a Gyáli úti felüljáró alatt,

Könyves Kálmán körút mindkét oldalán a Gyáli út és a Rákóczi híd között,

Laczkovich utca mindkét oldalán a Rákóczi híd alatt,

Dombóvári út mindkét oldalán a Budafoki út és a Pázmány Péter sétány között,

Pázmány Péter sétány mindkét oldalán,

Műegyetem felső rakpart teljes területén,

Műegyetem rakparti felhajtó mindkét oldalán a Bertalan Lajos utcánál,

Szent Gellért téren,

Szent Gellért felső rakpart mindkét oldalán,

Krisztina körút mindkét oldalán a Döbrentei tér és a Dózsa György tér között,

Attila úton a Dózsa György tér mellett,

Dózsa György tér teljes területén.

Forgalomkorlátozás várható az M0-son

Szerdán és csütörtökön este 7 és reggel 7 óra között sávlezárások és sebességkorlátozások lesznek, ezért szükséges még óvatosabban vezetni az M0-son a javítási munkálatok miatt.

Forgalomelterelés lesz az M0-son a javítási munkálatok miatt
Forgalomelterelés lesz az M0-son a javítási munkálatok miattkozmoat98 / Getty Images Hungary

Ezekben az időpontokban a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek, továbbá május 9-én reggel 8 órától délután 3 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvény környezetében, Törökbálint térségében javítják a burkolatot, így ott csak egy sávon haladhatnak majd az autók.

Mindkét nap lezárnak az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben két sávot este 19 órától másnap reggel 7 óráig, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom, hívja fel a figyelmet az Index

Fokozott rendőri ellenőrzésre számíthatunk Budapesten

Szerdán 0 órától péntek éjfélig fokozott ellenőrzés lesz a fővárosban Hszi Csin-ping kínai elnök látogatása miatt. Ennek célja, hogy ellenőrizzék és megelőzzék a jogsértéseket, valamint fenntartsák a közbiztonságot, írja a Police

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek