Itt a legújabb árfigyelő oldal

GettyImages-175584592
Olvasási idő kb. 2 perc

Elindult az építőipari árfigyelő rendszer: a Tüzépinfó segítségével könnyedén össze lehet hasonlítani az építkezéshez vagy otthonfelújításhoz szükséges termékek árát, és ki lehet választani a legolcsóbb építőanyagot.

Annak, aki otthonfelújításban vagy építkezésben gondolkodik, sokszor jelent hatalmas problémát a megfelelő építőanyagok kiválasztása. Az árakban ugyanis óriási eltéréseket lehet találni, egyes termékeknél akár kétszeres is lehet az árkülönbség. Ebben nyújt segítséget egy most elinduló weboldal, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan össze lehet hasonlítani az egyes termékeket és kiválasztani az ár-érték arányban legmegfelelőbbet – derül ki a Menedzsment Fórum összeállításából.

A Tüzépinfó névre hallgató weboldalon egyelőre csak a legnagyobb áruházak termékeit lehet összehasonlítani, ám az üzemeltetők tervei szerint hamarosan kisebb boltok is felkerülnek az oldalra. Jelenleg az alábbi üzletek kínálata szerepel a Tüzépinfó adatbázisában:

  • OBI
  • Praktiker Kft.
  • Bauhaus
  • Piramis Építőház
  • Szerelvénybolt
Hatalmas különbségek lehetnek egyes építőanyagok árában: sok múlhat azon, megtalálod-e a legolcsóbbat
Hatalmas különbségek lehetnek egyes építőanyagok árában: sok múlhat azon, megtalálod-e a legolcsóbbattfoxfoto / Getty Images Hungary

Az olcsó építőanyag kiválasztása elengedhetetlen lehet 

A szervezők elmondása szerint a kezdeményezés célja a verseny élénkítésével az árak mérséklése, illetve lehetőség biztosítása kisebb boltoknak, hogy a piac nagyobb szereplői mellett is labdába tudjanak rúgni. Véleményük szerint a szektorra jellemzőek a hektikus árváltozások, amelyek megnehezítik a kiszámítható tervezést. „Kedvenc példám a tetőfólia piaci árazása, ahol kétszeres árkülönbség van az egyes boltok kínálata között” – mondta Huber Krisztián, az oldalt üzemelő Terc Kft. ügyvezető igazgatója.

Az oldal mindennap frissíti az árakat, az árucikkek között a közvetlen kereső segítségével vagy kategóriákban böngészve is lehet válogatni. Az árakat valóban érdemes összehasonlítani, hiszen a fent említett tetőfólia mellett például az ereszcsatorna árainál két és félszeres, a ragasztószalagok árában pedig kétszeres eltéréseket lehet találni különböző üzletek kínálatában. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek