Jön a papucsszezon: így varázsold szépre a lábfejed fájdalommentesen

GettyImages-1875352538
Olvasási idő kb. 4 perc

Mire előkerülnek a papucsok és a szandálok, praktikus, ha a lábunk is készen áll a nyitott lábbelik szezonjára. Ami a lábápolást illeti, kétféle ember létezik: van, aki jobban szereti szakértő kezekre bízni magát, ezért pedikűrösre bízza a lábát, és van, aki inkább saját maga gondoskodik arról, hogy lábai tetszetősek legyenek.

Ez utóbbiaknak lehet segítségére Scholl Expert Care elektromos sarokreszelője, amely segít kíméletesen eltávolítani a talpunkon és a sarkunkon lévő száraz bőrt és bőrkeményedést. A készüléket teszteltük, és nem csalódtunk benne.

Kétféle sebesség, hatékony ápolás

A Scholl elektromos sarok- és talpreszelője kifejezetten azoknak lehet praktikus, akiknek nincs idejük arra, hogy pedikűrösnél töltsék a délelőttjük vagy a délutánjuk egy részét, illetve azok is meg fogják szeretni, akiknek gyors segítségre van szükségük a makacs bőrkeményedés eltávolítására. A készülék ugyanis kétféle sebességi fokozattal működik, így mindenki saját igényeinek megfelelően használhatja a gyémántkristályokkal ellátott forgófejes reszelőt.

Az elektromos reszelő gyors segítséget nyújt a lábápoláshoz
Az elektromos reszelő gyors segítséget nyújt a lábápoláshozJuhász Marianna

A sarokreszelő használatával mindenképpen időt takarítunk meg, hiszen a hatékony lábápoláshoz nincs szükség lábáztatásra, az elemmel működő készülék nedves és száraz bőrön is egyaránt használható, így pillanatok alatt puhává és széppé varázsolhatjuk lábainkat.

Fájdalommentes reszelés

Ami a sarokreszelő előnye, az egyben a hátránya is. Ugyanis, ha száraz lábon használjuk, még alacsonyabb sebességi fokozaton is megdolgozza a lábakat. Mindez egyáltalán nem jár fájdalommal, köszönhetően a gyémántkristályos forgófejnek, ami automatikusan megáll, ha a kelleténél jobban rányomjuk a bőrünkre. 

Azonban az elektromos száraz reszelés a habkővel vagy hagyományos sarokreszelővel ellentétben jóval nagyobb porral jár, így óhatatlan, hogy az apró bőrdarabkák ne borítsák be a közvetlen környezetünket.

Egy hétig sima lesz a bőr

Scholl Expert Care előnye, hogy akár nedves, akár száraz lábon használjuk, reszelés után nem lesz érdes a sarkunk és a talpunk. Ráadásul ahhoz, hogy sima legyen a bőrünk, nincs szükség hosszas reszelésre. Ha csak valakinek nincs durva, elhanyagolt bőrkeményedése, néhány perc alatt simává varázsolhatja a lábát. A készülék valóban professzionális, szalonszintű ápolást biztosít, és mindezt otthon is elérhetjük az egyszerű és kényelmes használatnak köszönhetően. A hatást pedig akár egy héten át is élvezhetjük, de a Scholl bőrkeményedés elleni puhító krém használatával másfél hétig is komfortosnak érezhetjük a lábunkat. 

Akár egy hétig is puha és sima marad a lábunk
Akár egy hétig is puha és sima marad a lábunkRunstudio / Getty Images Hungary

Sok szempontból kényelmes

A készülék további előnye, hogy kétféle forgófejjel működtethető. Az egyik a láb megkeményedett bőrének hatékony eltávolítására, a másik a selymes, puha bőr elérése érdekében használható. A sarokreszelő kényelmes használatát szolgálja a masszív, erős markolat, ami kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik akár a gyengébb női kezekhez is. Szintén a kényelem számlájára írható, hogy a sarokreszelő vezeték és töltés nélkül, mindössze két ceruzaelemmel működtethető.

A tizenévesek életkorukkal egyáltalán nem egyező szépségápolási szokásai a közösségi médiában egyre népszerűbbek. Hogy milyen káros következményei lehetnek ennek, arról egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek