Grillezettgomba-saláta mézes-mustáros öntettel

Egy gyors saláta a grillhúsok mellé, ami sok petrezselyemmel, mézzel és mustárral készül. A végeredmény halak és vörös húsok mellett is olyan remek, mint a citromos-sajtos csirkefalatok oldalán.

Ha marad belőle egy kevés, forró penne tetején is tálalhatod.
Ha marad belőle egy kevés, forró penne tetején is tálalhatod.milanfoto

Hozzávalók 2 személyre

  • 50 deka portobellogombafej
  • 2 ek. olaj
  • ízlés szerint só, bors, majoránna
  • 1 tk. mustár
  • 1 tk. méz
  • 1 nagy ek. mascarpone
  • 1 nagy ek. tejföl
  • 1 ek. majonéz
Recept idők

Elkészítés:

Tedd a forró faszenes grillre a kissé beolajozott gombafejeket, majd ha elkészültek, vágd kockára őket. Ha már langyosra hűltek, dolgozd össze a többi hozzávalóval, igény szerint fűszerezd, majd tedd a hűtőbe legalább egy fél órára. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek