Bevizezed a fogkefédet, mielőtt elhelyezed rajta a fogkrémet?

Ha igen, ne írd ki a pólódra, különben simán lehet hogy a hátadba döfi valaki a (csontszáraz) keféjét.

A Nagy Vécépapír Vitához hasonlóan a fogmosással kapcsolatos kérdés is olyasmi, amely a két Korea közötti demarkációs vonalhoz hasonlóan élesen választja el egymástól az embereket.  A kérdés nagyon egyszerű: te már azelőtt megnedvesíted a fogkefédet, mielőtt rákened a fogkrémet, vagy csak azután vizezel?

Sárvérű szárazkefés

Vagy csak öblögetsz, és a szádba dugod a kefét? Bár tulajdonképpen a vizez/nem vizez számít itt, ez tehát a „nem vizez” kategória. Azért egy a fogkefe-benedvesítési vita által felszabdalt és két részre osztott, Mad Men-szerű posztapokaliptikus világ egyelőre talán nem a legreálisabb jövőkép, hisz akad azért olyan Twitter felhasználó is, akinek NINCS PREFERENCIÁJA.

Helytelen hipotézis

És van olyan is, aki szerint ugyanazok az emberek azok, akik nem nedvesítik meg a fogkefét a fogkrém előtt, akik előbb öntik ki a tejet a müzlisedénybe, és csak utána adják hozzá a kedvenc pelyhüket. Ez viszont könnyen megcáfolható: én mindig benedvesítem a fogkefémet mielőtt krémezek, a tejet pedig szintén előbb öntöm ki.

Te vizezed a kefét?

  • Igen, mindig 7716
  • Ez hülyeség. 869
  • SOHA! 628
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.