A héten olcsóbb a laptop, mint a kávéfőző

Igaz, ezen a héten nem kuponozhat, de vehet olcsóbban tévét, mosogatógépet, hajszárítót vagy hűtőt, kiélheti a hobbi vagy barkács szenvedélyét, és pár ezer forintból felokosíthatja az asztali lámpáját. 

Műszaki cikkek

Az Auchanban a 2016-os LG TV modellek 15 százalékkal olcsóbban vásárolhatóak meg, de Beko hűtőt 10 ezer forinttal, Indesitet pedig 15 ezer forinttal olcsóbban kap meg. 

Az Edigitalnál a Lenovo Yoga 900 laptophoz Windows 10 mellett Sennheiser fülhallgató is jár, felültöltős Whirpool mosógépet pedig 10 százalékkal olcsóbban vihet haza. Továbbra is minden nap más akciós, például Dremel multifunkciós gépek, a kreatív hobbi vagy éppen házi barkácsolás szerelmeseinek álomgépe kerül 25 százalékkal kevesebbe, de akár a Sennheiser fülhallgatókon is 41 százalékot spórolhat. 

10 ezer forint feletti vásárlás esetén 2000 forintos vásárlási utalványt kap az Emagnál  ha Mastercarddal fizet, a Nespresso kávégépekhez pedig 9000 forintos kávékupon jár. 

Outlet áron tartanak készletkisöprést az Euronicsnál, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy prémium TV-ket vehet olcsóbban és a kiszállítás is ingyenes, már 39.999 forinttól vehet notebookot, akciós mosogatógépek mellé 5000 forintos Somat utalványt kap, a Samsung hűtőkre és mikrohullámú sütőkre pedig 10-15 százalék kedvezmény jár. 

Idén 11 éves a Mall.hu, ezt pedig akciókkal ünneplik naponta frissülő ajánlatokból. A limitált darabszámú darabokat is kiáriusítják most 3 napig. Vehet mosógépet, mikrohullámú sütőt, Nikor fényképezőgépet, vagy akár pulzusmérő órát. 

12 százalékos akciót tartanak a Media Marktban a Sony termékekre, a Philips smart és smart UHD TV-k 15 százalékkal olcsóbbak, a Nespresso U gépekhez pedig itt 10 ezer forintos kapszulautalvány jár. 

shutterstock 457700980
Shutterstock

Hiper- és szupermarketek

Kávé, csoki és tea akció várja ezen a héten az Aldiban, ahol nem csak őrölt kávét és táblás csokikat vásárolhat, de Bosch kávédarálót, 6 személyes kotyogós kávéfőzőt 1599 forintért vagy Senseo kávéfőzőt 23990 forintért. Már elkezdheti beszerezni a karácsonyi ajándékokat is, most éppen azok az akciósak, amiktől a szülők többsége sikítófrászt kap, vagyis a puzzle, amiből percek alatt elvesznek darabok, illetve a 280 részes gyöngykirakós, amit szintén lehetetlen összeszedni a földről, de legalább baromira fáj. ha rálép utána az ember. Felokosíthatja a lakást okoskonnektorral, hogy soha többé ne kelljen aggódnia azon, kihúzta-e a vasalót, vagy vehet szabályozható LED izzókat. A télre síkabáttal, sínadrággal, vagy új ágyneműkkel készülhet. 

Az Auchan hónapnak még szerencsére most sincs vége, vagyis még mindig tart az akció, amikor minden nap mást vehet meg sokkal olcsóbban. Egész héten 20 százalék kedvezményt kap, szombaton minden gyerekruha lesz 30 százalékkal olcsóbb, vasárnap bluetooth hanszórót vehet 3000 forinttal olcsóbban, hétfőn a Philips hajszárító kerül majd 1400 forinttal kevesebbe, míg szerdán masszázsasztalt vehet 19.990 forintért. A Monte tejdesszertek 25 százalékkal lesznek olcsóbbak, az Auchan trappista sajt pedig 400 forinttal kerül kevesebbe kilónként ha egészben vásárolja. A L'oreal hajfestékek, Fa szappanok és Gilette borotvák és borotvagélek 25 százalékkal olcsóbbak. 

20 százalék kedvezményt kap minden Tefal termék árából az Intersparban, ebbe nem csak az edényeket és serpenyőket kell beleérteni, hanem például a vasalót is. 30 százalékkal olcsóbbak a Jamie Oliver termékek, 20 százalékkal kerülnek kevesebbe a Toblerone csokik, és a Mister Proper tisztítószerek is 30 százalékkal olcsóbbak. A hétvégén 30 százalékkal olcsóbbak az Iglo gyorsfagyasztott termékek, míg a Bref termékekekért, valamint Taft és Got2B hajformázókért 40 százalékkal kell kevesebbet fizetni. Hétfőn és szerdán pedig 40 dekás Pick Rákóczi szalámit vehet 1349 forintért, a Kaiser májas 33 százalékkal kerül majd kevesebbe, Splendid tisztítószerekért 20 százalékkal, Fa és Axe tusfürdőkért pedig 35 százalékkal kell kevesebbet fizetni. 

Európai sajtkülönlegességek hete lesz a Lidlben, a sajtkülönlegességekhez természetesen borokat is választhat. Akciós arcápolási és szépségtermékeket talál a boltokban, amik mellé akár hajszárítót, akár meleglevegős hajformázót is vehet, vagy éppen új fürdőszobaszőnyeggel dobhatja fel a szépítkezést. A fürdőszoba mellett a konyhát is felszerelheti új grillsütővel, sütőformákkal, olajsütővel vagy indukciós főzőlappal.  Új ruhákat vehet a gyerekeknek vagy magának, és az adventi készülődéshez is nekiláthat, legalábbis több dekorációs elemet is talál hozzá, és a minden hobbi díszítéshez elengedhetetlen ragasztópisztolyt is megveheti akciós áron. Rengeteg kiegészítő és eledel között válogathat kedvenc kisállatának, akár LED nyakörvet is vehet az esti sétákhoz. 

A Tescoban a halloweenre lehet még felkészülni a hétvége előtt akciós tökkel és rengeteg édességgel. Vehet műfogsor gumicukrot, csokiszellemet, halloween Kinder tojást, koponyás szívószálat és hógömböt, aki pedig valóban halálra szeretne rémülni, annak ott vannak az akciós DVD-k, például a Démonok Között 2-vel vagy akár horror könyvet is tud olcsóbban venni. Vannak más akciós a halloweenen kívül is, például minden Poco Loco tortilla és wrap 15 százalékkal lesz olcsóbb, a Caser és Sheeba alutácás illetve alutasakos állateledelek szintén 15 százalékkal kerülnek majd kevesebbe, Libri, Coelho és napló könyveket pedig 20 százalékkal olcsóbban vehet majd meg ha szeretne olvasni valamit a hosszú hétvége alatt. Kabátot, pulóvert, téli kiegészítőt és akár cipőt is érdemes most beszerezni, mert 20 százalék kedvezménnyel jut hozzájuk. 

Egyéb

Nem csak a Tescoban vehet akciósan könyveket, az Extreme Digitalban is könyvakciót tartanak, az Emagnál pedig nagy a téli gumi választék és persze kedvezmény is van a szettekre, akár 60 százalék. Ugyanitt a babaápolási termékek és gyerekjátékok is akciósak. A Kikában a lámpákra kap 20 százalék kedvezményt. A Hervis is ünnepel, 46 százalékkal olcsóbb a Columbia kabát, de vehet féláron biciklit és téli bakancsokat is. 

166040501
Bloomberg / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra