Minek venne drága mosószert, ha az olcsóbb is ugyanazt tudja?

Mivel sorra jobban bizonyítottak a saját márkás tisztítószerek a német Test magazin tesztjein, úgy döntöttünk, mi is kipróbáljuk, hogy milyen hatékonysággal tisztítanak. De mielőtt ennek kiderítésébe fogtunk volna, azt is feltérképeztük, melyiket mennyiért lehet beszerezni. Kizárólag saját márkás folyékony mosószereket és öblítőket körképeztünk az Auchan, Aldi, Interspar, Lidl, Penny Market és Tesco hatszöget bezárva.

Mivel rengeteg mosószer van a piacon, és ahány ház, annyiféle mosási szükséglet, nehéz eldönteni, hogy kinek-kinek melyik a legideálisabb. De erre is tudunk megoldást: így választhatja ki az ön számára igazán legjobb mosószert.

Az Auchanon kívül minden üzletben volt saját márkás öblítő, folyékony mosószerekből meg sehol nincs hiány. Sőt, nemhogy kapható minden boltban, ahol voltunk, de egyes helyeken még speciális mosószerek is vannak fehér, fekete, színes, gyapjú és gyerekruhákhoz. A legolcsóbb mosószert a Tescóban találtuk, a legolcsóbb öblítőt pedig az Intersparban tudja megvenni.

A táblázatban az egyes üzletek legolcsóbb saját márkás öblítői és folyékony mosószerei szerepelnek. A többi, speciális saját márkás terméket és árait, nézze meg a galériában!

   Hol  Mennyiért (kiszerelés/forint) Fajlagos ár (forint/liter)
Mosószer Aldi 1349 450
   Auchan 849 566
   Interspar 999 333
   Lidl 899 449,5
   Penny Market 549 366
   Tesco 557 186
Öblítő         
   Aldi 399 266
   Auchan ... ...
   Interspar 249 249
   Lidl 259 259
   Penny Market 259 259
   Tesco 799 399,5

Lájkoljon minket a Facebookon is! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.