Megcsalták, nehéz éve volt: Sandra Bullock az Év Nője

Olvasási idő kb. 1 perc

A People magazin nem csupán a szakmai teljesítményeket vette alapul, amikor jelölteket állított, hanem azt is, hogy az adott híresség mennyire lehet példakép mások számára.

A hír már ismert, az Oscar-díjas Sandra Bullockot választotta meg az év asszonyának az amerikai People amerikai. A színésznőnek szakmai szempontból szerencsés éve volt, a Forbes magazin szerint a 2010-es év legjobban kereső színésze a világon.

Az érdekesség azonban az, hogy a magazin nem csupán Sandra Bullock szakmai teljesítményét vette alapul, amikor jelölteket állított, hanem azt is, hogy az adott híresség mennyire lehet példakép mások számára. Miután Bullock A szív bajnokai című drámában nyújtott alakításáért elnyerte az Oscar-díjat, majd a Golden Globe-díjat, a házassága mélypontra került, mert férje, Jesse James megcsalta.  néhány hónappal korábban a pár örökbe fogadott egy kisfiút, a most tizenegy hónapos Louist a válás óta Bullock egyedül neveli. Eszerint a színésznőről példát vehetünk a magánéleti válságok kezeléséhez.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek