Gumiarcokat keresnek

Olvasási idő kb. 1 perc

November első hétvégéjén rendezik meg Magyarország első Grimaszfesztiválját: az élőszobor nevettetés, a Hahota Klub és egyéb programok mellett a csúcspont természetesen a grimaszbajnokság lesz, ahol a legjobb arcok vághatnak pofákat.

Grimasz Fesztiválnak ad otthont november 6-án és 7-én a Csepel Plaza. A programok között lesz bohócelőadás, kézműves foglalkozások, élőszobor-nevettetés, arcfestés, játszóház és különböző meglepetések. A Hahota Klub tagjai mindkét napon tartanak foglalkozásokat, és a fesztivál ideje alatt keresik a legszebb mosolyú látogatót is. A bevásárlóközpont mozijában mindeközben 2010 egyik legjobb és legviccesebb animációs filmjét, a Grut vetítik.

A kétnapos rendezvény fő programja a vasárnap 10 órakor kezdődő grimaszverseny, amelyre bárki jelentkezhet. A versenyzők feladata, hogy mindenféle segédeszköz, illetve kezek, lábak nélkül grimaszoljanak, és megnevettessék a közönséget. A jelentkezőket Dombóvári István, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája, Kerekes József és Scherer Péter színművészek zsűrizik. Két kategóriában lehet indulni: a 18 éven aluliak, és a 18 éven felüliek versenyében. Előbbi kategóriában a győztes egy testalkatához illő kerékpárt vihet haza, a felnőtteknél pedig egy profi fényképezőgép a főnyeremény.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek