Jótékonysági János vitéz előadások a Nemzetiben

Olvasási idő kb. 1 perc

A Nemzeti Színház szeretne segítséget nyújtani a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak, ezért a november 28-án, vasárnap délután három órakor látható János vitéz II. és az este hét órakor kezdődő János vitéz I. című előadásainak teljes bevételét felajánlja a kolontáriak javára.

Az elmúlt hetekben rengetegen gondolták úgy,  hogy az októberi iszapkatasztrófa tragikus sorsú károsultjai segítségére sietnek. Cégek és magánszemélyek  adakoznak, segélykoncertek szerveződnek, építőanyagot, ruhát, élelmiszert is felajánlanak a rászorulóknak. A Nemzeti Színház a maga eszközeivel szeretne segíteni a kolontáriakon, ezért novemberi János vitéz előadásainak jegybevételét ajánlja fel a károsultaknak. A teátrum sikeres darabját, a János vitézt két szereposztásban láthatják a nézők, az első szereposztásban többek között Stohl András, Udvaros Dorottya és Söptei Andrea, a második szereposztásban pedig a Nemzeti fiatal színészei, köztük Mátyássy Bence, Tompos Kátya és Szabó Kimmel Tamás várják a jótékonykodókat november 28-án, vasárnap.

Mindazok, akik jegyet vásárolnak ezen előadások valamelyikére, a jegy árával támogatják a katasztrófa által érintett települések lakóit. A jótékonysági János vitéz előadásokra jegyek itt válthatók: www.nemzetiszinhaz.hu

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek