Milyen nemzeti ételekkel ünneplik máshol a karácsonyt? Kvízünkből kiderül!

GettyImages-1421256658

Naná, hogy nálunk van vagy zserbó, vagy bejgli a halászlé után, csípjük a mákos gubát, és ott vannak még a szaloncukrok is, vagy legalábbis a gondosan visszahajtogatott papírok tök üresen, mert már kiettük belőle tartalmukat. De máshol hogy csinálják és mivel spékelik meg az ünnepet? Ezek világszerte a karácsonyi ünnepkör ételei!

Igen, beugrik a pulyka, illetve már nem ugrál, csak eszünkbe jut. Meg mondjuk, talán, a tojáslikőr, mint sokfelé kedvelt karácsonyi íz, de vajon átrágtad-e már magad valaha az emészthetetlenül nagy falaton, a karácsonyi ételek szakirodalmán? Lehet, hogy megfeküdné a gyomrod, ezért elég most csak egy kis ízelítő:

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–3 találat: EHETETLEN! Vagyis megemészthetetlen, hogy ennyire ne ismerd a karácsonyi ételeket, tessék idén rendesen enni, és mindenfélét kipróbálni!

4–6 találat: A jó válasz nem hizlal, nem kellett volna visszafognod magad, de azért volt pár jó tipped, megérdemled a bejglit!

7–10 találat: Gratulálunk ehhez a kulináris bravúrhoz! Fantasztikus teljesítmény, reméljük, a kvízzel jóllaktál, az elismeréstől úgyis hízik a máj.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra