Mi mehet a gyerek hátizsákjába?

MON DORMI CSR KAMPANY 4Cover Picture (1276x718px)

Mindig fejtörést okoz a szülőknek, hogy milyen nasit vigyenek magukkal, ha gyerekkel indulnak útnak. Cikkünkben a Dörmit ajánljuk, amely tökéletes választás lehet a lurkók számára, ráadásul megvásárlásával egy jó ügyet is szolgálunk.

Bár már elhagytuk a nyár felét, még számos kaland vár ránk, amíg megkezdődik az iskola. Legyen szó egy családi utazásról, kirándulásról, de akár csak arról, hogy ellátogatunk a nagyszülőkhöz, bizony elég nagy logisztikát igényel a szülők részéről. Amellett, hogy hosszabb utazás esetén be kell pakolni a szükséges ruhákat, játékokat és gyógyszereket, az élelmiszerről is gondoskodnunk kell – melyik szülő ne ismerné azt a jelenséget, hogy indulás után pár perccel a csemetéje máris éhes lesz?

Szerencsére ma már számos finomság közül válogathatnak a szülők, ha a gyerekek számára keresnek nassolnivalót. A Dörmi egy kisebb méretű édesség, amely pontosan arra elég, hogy két főétkezés között egyen valamit a gyerek. A puha, maci formájú piskótának létezik csokis és tejes változata is, amelyet egy pohár tejjel vagy gyümölccsel akár uzsonnára is elfogyaszthatnak a lurkók. Ráadásul teljes mértékben színezék- és tartósítószer-mentes is.

Sok Dörmi sokra megy!

A tavalyi kampány után a Dörmi idén ismét összeállt a Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal. A Dörmi vásárlói 2023-ban egy új hordozható lélegeztetőgép beszerzését támogathatják. Ezért azok a szülők, akik augusztus 1. és szeptember 15. között Dörmit vásárolnak, annak árának 1%-val a lélegeztetőgép beszerzéséhez is hozzájárulnak. További információk ezen a linken keresztül érhetőek el a Dörmi Facebook-oldalán.

Tavaly is jól jött a segítség

A Dörmi már tavaly is segítette a Magyar Gyermekmentő Alapítványt, akkor egy új gyermekmentő autóra gyűjtöttek. A szervezet 17 éve dolgozik a gyerekekért az Országos Mentőszolgálat irányítása alatt. A gyermekmentő autó amellett, hogy a kis betegeket szállítja a megfelelő intézménybe, olyan felszereléssel rendelkezik, amely óriási segítséget jelent a gyermekek ellátása során.

A Dörmi tehát igyekszik mindenben támogatni a gyerekeket. Nemcsak az élvezetes finomságokkal, hanem egy olyan fontos szervezet támogatásával, mint a Magyar Gyermekmentő Alapítvány. A gondosan válogatott alapanyagokból készült finomság a gyerekek kedvence lehet, amely nagy segítség az iskolakezdésnél is. Vidámabban indul a nap, ha egy kis maci formájú finomsággal egészül ki a hátizsák.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek