Vigyázz, kész, fitbalance!

fitbalanceAz edzésben levőknek nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ma reggel nyit az idei év legnagyobb spinning eseménye. A sportcuccok már bekészítve, az izmok élesítve, már csak egy-két óra. És hogy mi, többiek hogy kerülünk a képbe?
Már harmadik hete viszem a fiúkat úszni. Roppant büszke vagyok, hogy milyen klassz srácok, és ebben a tudatban mindig jól kihúzom magam a lelátón, hogy legalább a tartásomon javítsak, ha már nem sportolok.

Hivatalosan hatkor nyit az uszoda két pályája a nagyközönség előtt, néhány lelkes sportman már háromnegyedkor beugrik kicsit szaunázni, hogy pontban hatkor csobbanhasson. Elirigyeltem a lehetőséget, már úgy értem a szaunát, és gondolkodóba estem. A gyereket fél6-kor az edző gondjaira bízom, még negyedóra az én átöltözésemre, aztán jöhet a szauna, és egy esetleges negyedórás úszás - akkor van vége ugyanis a srácok edzésének. Ez így nem is rossz. Idáig jutottam életmódom tervezésében, amikor a fal mellett megpillantottam valami keretes izét, kormánnyal.
Vagy tízen pihennek egymás hátán, rajtuk egy felírat: spinning kerékpár bérelhető negyedórás programmal.

Alaposan szemügyre vettem a kerék nélküli vízi kerékpár csodákat,  mondjuk látványban inkább valami szolid SZTK-eszköz hangulatát hozza, de van pedálja, kormánya, és hát ha nem csalódom, haladni úgy sem kell vele a vízben, csak tekerni. Igen, vízben tekerni!
Hát ez lehet az én megváltásom!
Nem ragozom tovább, jövő szombaton megyek az első spinning vízi kerékpár edzésemre, és már látom is, ahogy egyre sportosabb, szálkásabb izomzattal rendelkező, amúgy csinos nő leszek.

Addig pedig ma elmegyek a legnagyobb spinning rendezvényre, viszek magammal sportcuccot is, ki tudja, talán valamilyen száraz edzési lehetőséghez is kedvet kapok. Hogy mi is ez a Fitbalance? A program célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmódra, valamint a mozgás fontosságára. Négy színpadon zajlanak az események: aerobic, joga, pilates, dance, és más órákat tartanak, három nemzetközi oktató vezényletével, de a hazai nagy ászok közül Borsodi Balázs, Lencsés Rita, Tatarek Rezső is színpadra lépnek. És képzeld 140 spinning kerékpárral várják a sportolni vágyókat! Mit is mondhatnék mást? Irány a Papp László Budapest Sportaréna, ahol a kapukat már 8.00-kor nyitják, kilenckor már kezdődik is a gyerek fitness, hogy aztán este fél7-ig folyamatosan dübörögjenek a spinning programok.
Végülis egy próbát megér, nem?

program-szervezo-try

2009.09.20. 08.00 - 20.00
Kellogg's-Bahlsen Fitbalance Aréna
Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.
Oszd meg másokkal is!
Mustra