Kutyájával két hónapig hánykolódott a Csendes-óceánon, így élte túl

GettyImages-588483513

Csodával határos módon megmenekült az az ausztrál férfi, aki két hónapon át sodródott a Csendes-óceán vizén.

Az ausztrál Tim Shaddock kutyájával, Bellával kelt útra áprilisban a mexikói La Pazból, úti célja Francia Polinézia lett volna. Néhány héttel később azonban a hajó elektronikus berendezése egy vihar miatt meghibásodott, így Shaddock az áramlatoknak kitéve sodródott az óceánban.

A hónapokig tartó, rémálomba hajló utazás során nyers halat ettek és esővizet ittak, hogy életben maradjanak. Végül egy halászhajó mentette ki a bajba jutott férfit és kutyáját, Bella boldog farokcsóválással üdvözölte a megmentőket. A lesoványodott, ősz szakállú Shaddock köszönetet mondott megmentőinek, és elmondta: nehéz volt a megpróbáltatás, de szerencsére volt nála horgászfelszerelés. Az első orvosi vizsgálatok szerint nem érte komolyabb egészségkárosodás sem a férfit, sem kutyáját. „Most leginkább egy kis pihenésre és egy adag finom ételre van szükségem” – nyilatkozta Shaddock a hosszúra nyúlt hajózás után.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra