Szex és fantázia: erre vágynak, erről fantáziálnak a nők

A szexről beszélni nem mindenkinek megy könnyen, a nők pedig hosszú ideig hátrányban is voltak ebben a tekintetben. A modern nyugaton például sokáig úgy gondolták, hogy a nő egyáltalán nem szexuális lény: olyasvalaki, aki az együttlétben kizárólag azért vesz részt, hogy megfoganjon. A múlt század elején, amikor elkezdtek komolyabban foglalkozni a nők szexualitásával, megint csak félrement a dolog: épp a korszak egyik legjelentősebb szexuálpszichológiai szakértője fokozta le a csiklóorgazmust a magasabb rendűnek vélt hüvelyivel szemben.

De ennek már vége. A fentebb említett modern nyugat ma már meghaladta önmagát, a nők jóval szabadabban beszélhetnek arról, mi az, ami igazán jólesik nekik, mi az, amiből nem kérnek, és mire vágynak, miről fantáziálnak, ha szexről van szó. Mindez pedig nemcsak a maguk, de partnereik örömét is szolgálja.

Vágy és fantázia: van egy fontos különbség

Bár a köznyelvben a vágyat és a fantáziát sok esetben szinonimaként használjuk, fontos, hogy legalább a szexről beszélgetve megkülönböztessük őket. Amikor egy férfi vagy egy nő valami új, izgalmas dologról képzeleg, fantáziaképeivel kapcsolatban háromféleképpen gondolkodik. Vagy olyasvalamiről fantáziál, amit a való életben is örömmel kipróbálna, és megfelelő hely, idő, partner esetén ki is próbál, vagy olyasmiről, amit bár szívesen megtenne, élesben nem mer kipróbálni. És előfordulhat olyan is, hogy olyasvalamiről mereng, amit a valóságban egyáltalán nem, vagy legalábbis semmiképpen nem úgy akarna megvalósítani, mint a fantáziáiban. Mi tehát a különbség? Az, hogy amikor fantáziálunk, egészen szabadon szárnyal a képzeletünk, és olyan gondolatokkal is eljátszunk, amik a mindennapokban egyáltalán nincsenek ínyünkre és nem vágyunk a megvalósításukra.

Dr. Justin Lehmiller amerikai szexuálpszichológus könyvét mi is sokszor idéztük, ide pedig azért kívánkozik, mert nagyon jól megmutatja, milyen különbség lehet fantázia és vágy között. A több mint 4000 amerikai bevonásával készült felmérésből romantikus és vágyott elképzelések mellett olyan fantáziákról is beszámoltak a szereplők, amiket a valóságban soha nem élnének meg, mert míg fantáziálni róluk izgalmas, a való életben testi és/vagy lelki sérülés kockázatával járnának. A fantáziák ugyanakkor – legyenek akár olyan vadak is, amiket eszünkbe sem jutna kipróbálni – segítenek az önkifejezésben, a feszültség levezetésében, sőt akár a traumák feldolgozásában is. Semmi ciki nincs bennük! 

Mi fontos még?

Mint minden páros szexuális tevékenység esetében: döntésképes emberek konszenzusa. Felnőtt és fejben is tiszta partnereddel közösködve tulajdonképpen nem sok gátja van a fantáziáitok kiélésének. Ami mindkettőtöknek izgalmas és jólesik, továbbá nem jár súlyos sérülés kockázatával, az nyugodtan mehet, és ha találtok ilyet, az jó eséllyel fel is rázza a szexuális életeteket. Ha valami egészen újat próbáltok ki, érdemes alapos beszélgetéssel és a szabályok lefektetésével nekilátni, mert ha elvisz a lelkesedés, már jóval nehezebb megállni, nemet mondani, vagy változtatást kérni.

Ennyit az apró betűről. Most jöjjön 14 nő személyes vallomása, köztük egészen szerény és könnyen megvalósítható elképzelésekkel, és olyanokkal is, amik valószínűleg soha nem fognak megtörténni.

1. Lehet, hogy fura, de arra vágyom, hogy a kedvenc szexi számomat fülessel hallgassam, miközben egy srác orálisan kényeztet. Nagyon szeretem ugyanis a zenét, és van pár olyan szám, amit perzselően szexinek találok. Amikor egyedül játszom magammal, mindig valamelyik erotikus kedvencemet hallgatom, szerintem már kicsit reflexszerű is, hogy így gyorsabban elérem az orgazmust. Arra gondolni, hogy belefeledkezem a zenébe és az érzésbe, miközben egy srác kényeztet, nekem nagyon szexi. Ki tudja, talán épp amiatt tetszik, mert maximálisan önző lehetek ebben a helyzetben, és épp ez az, amiért még nem is mertem bedobni a pasimnak. De ami késik, nem múlik.

2. Nem tudom, melyik filmben láttam, tulajdonképpen elég közhelyes forgatókönyv, hogy a pár lemegy az alagsorba vagy a mosókonyhába, és ott esnek egymásnak, a nő természetesen az éppen centrifugázó mosógépen ül. Közhelyes vagy sem, erőltetett vagy nem, engem nagyon beindít, ha elképzelem, hogy így rázkódunk a pasimmal, szívesen kipróbálnám, milyen érzés így átélni egy orgazmust. 

Ugye, a rövid programot raktad be?
Ugye, a rövid programot raktad be?Deagreez / Getty Images Hungary

3. Masszázs happy finissel. Nagyon szeretem a teljes testre kiterjedő masszázst, és imádom, hogy mennyire ellazult tudok lenni utána. Ha ehhez még hozzáképzelem, hogy a kiadós kenegetés és dögönyözés után orgazmusom is van, na az már szinte túl sok a jóból. Persze azért valahogy meg tudnék birkózni vele, azt hiszem... Főleg, ha olyasvalaki masszíroz, akitől nagyon be tudok indulni.

4. A legvadabb szexuális fantáziám, hogy orálisan, vaginálisan/análisan közösülök két másik transz lánnyal. Izgi, nem? Transz vagyok és leszbikus, ráadásul van bennem egy nagyon erős exhibicionizmus is, úgyhogy ezt az egészet lehetőleg nagy nyilvánosság előtt képzelem. Mondjuk valamilyen nagy közpark közepén.

5. A párommal szeretjük az akciófilmeket és rajongunk a kémtémájú filmekért is, ezért az egyik kedvenc fantáziám, hogy ellenérdekelt ügynökök vagyunk és a vallatás/információszerzés része az, hogy majdnem az orgazmusig juttatjuk a partnerünket, de aztán mégsem, mindez pedig addig tart, míg az illető színt nem vall. Majdnem orgazmus, aztán mégse, majdnem és így tovább. A szerepeket közben akár cserélgethetnénk is. 

6. Szeretek tanár-diák helyzeteket elképzelni, és szívesen kipróbálnám magam mindkettőben. Tetszik benne, hogy nagy kreativitásnak ad teret, mert lehet játszani a különböző szerepekkel, be lehet öltözni, lehet egy kis BDSM aspektusa is, csak hogy még szórakoztatóbb legyen. Mindezt természetesen csak két felnőtt ember között. 

7. A legizgibb fantáziám mindenképpen valami vad dolog, kötözés, ilyesmi: amióta az eszemet tudom, ilyesmikre gondolok, ha szexről van szó. Hiperszexuális vagyok, és az gondolat például, hogy valaki olyan kényszerítene szexre, aki hozzám hasonlóan odavan érte, nagyon be tud indítani. Meglehetősen szeretek alárendelődni is, ha rajtam múlna, minden együttlétben szubmisszív lennék, de egy ilyen felállás azért nem olyan, amit az ember az első szex alkalmával bevet egy új partnernél. Ehhez azért kicsit közelebb kell már kerülni a másikhoz, és az a tapasztalatom, hogy sok olyan férfi van, aki fél az ilyesmitől. Nagyon remélem, hogy majd olyan partnerem lesz hosszú távon, akivel ezeket a fantáziáimat meg tudom élni. Ideális lenne az olyan szex, amiben sok a megkötözés, a káromkodás és a szexjáték. A csúnya beszéd egyébként is nagyon alulértékelt szerintem, pedig őrült mód fel tudja dobni a szexet. 

8. Azt hiszem, az én fantáziámat elsősorban a különböző fantasy regények, erotikus novellák és hasonlók táplálják, mert otthon kielégítő, de selymesen vanilla szexben van részünk a partneremmel, rendszerint a hálószobában vagy néhanapján a kanapén. Én nem is szexuális szempontból különleges együttléteket képzelek el, sokkal inkább a szex mögötti körítést szeretem fejben alaposan kiszínezni. 

9. Legtöbbször arról fantáziálok, hogy egy vadidegennel fekszem le. Néha egy férfival, néha egy heteró párral. Rendszerint azt is képzelem, hogy ebben az egészben van valami illegális dolog is, például hogy iskolai vagy munkahelyi környezetben történik. Van egy volt egyetemi tanárom, aki iránt nagyon erős érzelmi, testi és szellemi vonzalmat éreztem a tanulmányaim alatt, ő többször megjelenik a fantáziámban. De akármi is a forgatókönyv, a legfontosabb része mindig az, hogy az illető, akiről képzelgek, szuperül odáig van értem, le sem tudja venni rólam a kezét, rajong értem. Ez minden egyes fantáziámban központi elem. 

10. A kedvenc fantáziám az, hogy a férjemmel elmegyünk egy buliba, és ott van az a  lány, aki tetszik nekem (bi vagyok és a férjem nagyon támogató ebben), és amikor már egy kicsit becsíptünk, félrehívom ezt a lányt egy szobába és szexelni kezdünk. Úgy képzelem el, hogy ő teljesen tapasztalatlan ebben és hagyja, hogy mindent én mutassak meg neki. A férjemet nem vonjuk be, nincs ott, vagy szemlélőként van jelen, esetleg keres, hogy hova tűntem.

11. A legmerészebb szexfantáziáimban nem vagyok önmagam. Ezekben ugyanis teljesen másképpen viselkedem, mint egyébként szoktam. Független nő vagyok, sőt feminista, a fantáziámban mégis az történik, hogy egyszerre több férfival vagyok. Ráadásul ez nem egy hagyományos férfi-férfi-nő édes hármas fantázia. Kifejezetten olyan szituációt képzelek el, amiben ezek a férfiak dominálnak. Még izgalmasabb, ha mindez egy olyan környezetben történik, ahol félig-meddig láthatók is vagyunk, mondjuk egy üvegfalú lakásban. És úgy képzelem, hogy nemcsak egymáshoz nem szólnak, de az én örömem se jelent nekik semmit.

12. Nekem és a pasimnak is van olyan jóganadrágunk – nem tudom, ismeritek-e –, amin a kellő helyen nyílás van. Nagyon rafinált kis dolog, mert ha áll az ember, semmilyen szögből nem látszik, hogy valami nem oké, miközben simán lehet szexelni benne. Nagyon izgi. A baj csak az, hogy nemcsak a pasim jóganadrágjára szoktam gondolni, de tökre beindít a jógaoktatóm is, és azt hiszem, hogy én sem hagyom hidegen őt. Az egyik kedvenc fantáziám az, hogy jóga után bent maradunk, csak ő, én és a jóganadrágjaink.

13. A legizgalmasabb szexfantáziám, hogy valami menő kocsiban száguldunk a sivatagon át a pasimmal, aki egyszer csak félreáll a kocsival, én átmászok a vezetőülésre és a naplementében egy hatalmasat szexelünk. 

14. Leszbikus vagyok és a legvadabb fantáziám, hogy ledomináljak egy párt. Úgy képzelem, hogy én a nőt kényeztetném, megalázva a partnerét azzal, hogy sorozatos orgazmust okozok neki. A heteró nő barátaimon mindig azt látom, hogy egyszerűen nem találnak egy olyan fickót, aki rendesen ki tudná elégíteni őket. Amikor mesélik nekem, hogy egy csávó csak elvárja az orális szexet, de vissza már nem adja, vagy ha igen, akkor azt meg úgy, hogy abban nem volt köszönet, feléled bennem a versenyszellem. Nagyon szeretem a nőket, és meg akarom nekik mutatni, hogy milyen is a jó szex. Imádom, ha egy nőt reszkető orgazmushoz juttathatok.

És te mit gondolsz erről a felsorolásról?

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra