lebojt8_mElképesztő, mennyi energiám van, talán még a maratont is képes lennék lefutni - viccelődtem magamban. Egy léböjtölő vallomásai, 8. nap.

1. nap: Lemondás és hidegrázás

2. nap: Rémálmok és mozi

3. nap: Hárman bíztatjuk egymást

4. nap: Jártányi erőm sincs

5. nap: Hülyeséget csinálok

6. nap: Csoda történt

7. nap: Gyönyörűnek érzem magam

Három nappal a finis előtt elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy tovább kellene csinálnom a léböjtöt, mint tíz nap. Egyszerűen nem akarom, hogy vége legyen. Szeretném mindig ilyen fittnek, egészségesnek és csinosnak érezni magam. Persze barátaim azonnal letorkolltak, hogy ez mekkora hülyeség, hagyjam már abba!

Minden belefér a napomba

Megfogadtam, hogy javarészt zöldségeket és gyümölcsöket fogok enni az elkövetkező hetekben, mert szeretném tartani a súlyomat. Szénhidrátimádó kislányom ezt nem fogadta kitörő lelkesedéssel. Vettem egy fitnesz bérletet, és nekiálltam futni, taposni és biciklizni. Hihetetlen, de sokkal jobban bírtam, mint korábban bármikor. Talán még a maratont is képes lennék lefutni - viccelődtem magamban.

Rengetegen drukkolnak nekem a környezetemben, és egy közösségi oldalnak köszönhetően kiderült, hogy ismerőseim közül többen is szoktak léböjtölni. Van, aki huszonkét napot csinál végig kétszer egy évben, és egészséges, mint a makk. Energiaszintemnek köszönhetően minden belefér a napomba, és ez hihetetlen boldogsággal tölt el. A lakás csillogvillog, a munkámat könnyedén és gyorsan végzem, és állandóan mosolygok. Lement egy újabb kiló, így a kezdetekhez képest mínusz hármat mutat a mérleg. A rég elfeledett szoknya ismét jól áll rajtam, így talán abba is hagyhatnám a kúrát, de nem akarom, élvezem, egyre jobban.

Don't try this at home!
Lulu példájából is látszik, a léböjt veszélyes vállalkozás. A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

cikk-tipus-linkek

Lemondás és hidegrázás

Rémálmok és mozi

Hárman bíztatjuk egymást

Jártányi erőm sincs

Hülyeséget csinálok

Csoda történt

Gyönyörűnek érzem magam

Mustra