Video-összeállítás arról, mit tehet egy nő, ha megtámadják, meg akarják erőszakolni – krav maga: sokkold és menekülj, ahogy bírsz! [18+]

Néhány napja cikkeztünk a krav maga önvédelmi sportról. Az erős érdeklődésre való tekintettel most összegyűjtöttünk néhány videót is arról, mely helyzetekre mit javasol a brutális önvédelmi rendszer. Szabadulás hajfogásból, kar- vagy nykfogásból, kartörések, dobhártyarepesztések – arra az esetre, ha támadás ér. Bemutató kisfilm nemi erőszak elleni védekezésről.

1. A sportág és oktatásának alapjai

A rövidfilm bemutatja a legfontosabbakat: az oktatási metódus szigorúan szabályozott, az éles helyzeteket szimuláló gyakorlásokra épül. Egyszerű, agresszív, könnyen elsajátítható elemekre támaszkodik, népszerűségét és hatékonyságát is ennek köszönheti. A kisfilm ellátogat a krav maga nemzetközi központjába is, és megszólaltat tagokat, trénereket az önvédelmi technikáról szerzett tapasztalataikról.

 

2. Menekülés fojtásból

A szimpatikus oktató bemutatja, mi a teendő, ha „az ellenség” szemből támad, és fojtogatni kezdi az áldozatot.

 

3. Menekülés hajfogásból

Elölről, oldalról és hátulról a hajánál fogva megragadott csaj mutatja a támadó kikészítésének különböző módozatait. Gyakori, hogy nőket ért támadásoknál a hajnál fogva ragadják meg az áldozatot, így hasznos fogás.

 

4. Szabadulás karfogásból

A kravmaga-oktató tucatnyi hasznos fogást mutat be olyan esetekre, amikor egy támadó a karjánál fogva megragadja áldozatát. Láthatóan könnyedén szabadul, nem számít, mennyivel erősebb nála támadója.

 

5. Menekülés nemi erőszak elől

Két kisfilm, amely olyan helyzetekre is szolgál – meglehetősen hatásos – tippekkel, ha a támadó levitte áldozatát a földre. Az első sajnos meglehetősen rossz minőségű…

 

 

6. Való életből vett képek

Sokkoló videó igazi támadókról, valóságban elkövetett erőszakos tettekről [18+]

 

Olvasd el az előzményeket is:

A krav maga alapjai, árak, infók az oktatásról itt » Krav maga – szúrd torkon szemspirállal!

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.