George Clooneynak nem érte meg odanyúlni 35 millió dollárért, pedig egy egynapos munkáról volt szó

GettyImages-1345896175

George Clooney 40 éve van a showbusinessben és maga dönt arról, milyen munkára mond igent és mire nem. Clooney-t a Guardian a közelgő The Tender Bar című filmjéről kérdezte, és arról, szerinte van-e elég pénze.

Mindannyiunk Ross dokija elárulta, van, de vagyonát nem minden áron szeretné gyarapítani. Elárulta, hogy egyszer visszautasított 35 millió dollárt egyetlen munkanapért egy légitársaság hirdetésében való szerepléséért.

Nos igen. 35 millió dollárt ajánlottak egy napi munkáért egy légitársaság reklámjáért, de beszéltem erről a nejemmel, és úgy döntöttünk, nem éri meg – mondta a rendező.

A feleségének, Amal Clooneynak az emberi jogok területén végzett hosszú távú munkájára utalva George kifejtette, hogy a légitársaságot „egy olyan országhoz kötik, amely bár szövetséges, de időnként megkérdőjelezhető a viselkedése, ezért azt gondoltam: „Ha a munka eleve nem is tetszik és az alvásidőm rovására megy, nekem nem éri meg.”

Persze nem arról van szó, hogy Clooney nem óhajt a jövőben dolgozni. Azt mondja, ha nincs munkád, halott vagy, minden esetre a a 60. életévét betöltött színész a saját maga és gyermekei érdekében kissé hátralépett a filmezéstől. Elmondása szerint ”ügyelnünk kell, hogy kevesebb időt töltsünk a számítógép mögött vagy más helyszíneken, ami a családi élet rovására menne„.

Oszd meg másokkal is!
Mustra