Be kellett törni a szélvédőt, nem sokon múlt a csecsemő élete

GettyImages-1263450737

A nagy melegben véletlenül maradt a bezárt autóban a kisgyermek.

Az amerikai Texas állam déli részén található Harlingenben videóra is vették az esetet, amelyben a csecsemő édesapjának sikerül betörnie saját autójuk szélvédőjét, így menekült meg a gyermek.

A videón látható, ahogyan az apa egy fémtárggyal hosszasan ütlegeli az autó szélvédőjét, míg az pókhálósra nem törik. Ezt követően valaki bemászott az autóba, és kiadta belőle a csecsemőt, aki véletlenül maradt az autóba zárva.

 A helyi média tudósítása szerint a szülők benn felejtették a kulcsokat az autóban – arról ugyanakkor nem szólnak a hírek, hogy a baba hogyan maradhatott az autóban egyedül. 

Az eset még július 19-én történt, az akkor készített videó azonban mostanában kezdett el keringeni az interneten. Aznap közel 38 fokos hőség volt Texasban, ami hatalmas veszélyt jelent, mivel egy bezárt autóban már tíz perc alatt több mint 10 fokkal nőhet meg a hőmérséklet, ami egy ilyen kis gyermek esetében halálozással is járhat.

Melegben – de szerintünk semmilyen körülmények közt – soha ne hagyj gyermeket vagy épp állatot magára az autóban, főként akkor ne, ha bezárt autóról van szó. Arról, hogy ez milyen hatást gyakorolhat a kicsik szervezetére, ebben a cikkünkben írtunk, a Totalcar írása pedig abban segít, hogy ha valakit ki kell menekíteni egy bezárt autóból, hogyan teheted meg ezt.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra