18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A 10 legnépszerűbb női szexfantázia

Akár hiszed, akár nem, minden nő szokott fantáziálni, vagy legalábbis fantáziált már olyan, számára szexuálisan izgató dolgokról, amiket otthon nem szokott csinálni. Még akkor is, ha a legtöbben szégyellik bevallani, hogy bizony vannak ötleteik.

A fantáziák, legyenek néha akármilyen zavarba ejtők, fontos és egészséges részét képezik a szexualitásunknak. Még akkor is, ha egyes esetekben tabukat döntenek, vagy a társadalom által nem elfogadott viselkedésformákról szólnak.

Fantázia és valóság azonban két külön dolog: attól, hogy valami a fantázia szintjén izgató, nem biztos, hogy meg is szeretnénk valósítani, és arra is van példa, hogy a fejben oly jól kigondolt forgatókönyv élőben inkább csalódást kelt. A Healthy Place női olvasóit kérte meg, meséljenek név nélkül izgató képzelgéseikről, mi pedig megmutatjuk, milyen eredményre jutottak a kérdezősködéssel. A tíz leggyakrabban előkerülő fantázia következik, női olvasóinkat pedig szavazásra hívjuk: Tényleg olyan izgalmasak ezek a felvetések?

#1 Teljesen idegenek

Bár a jó szex egyik alapvető feltétele az intimitás, vannak helyzetek, amikor épp az elköteleződés és a közelség hiánya adja meg a szükséges pluszt. Sok nő (és bizonyára férfi is) fantáziál arról, hogy féktelen szexkalandba keveredik egy teljesen ismeretlen emberrel. Ezekben a fantáziákban a legtöbb nő számára az az izgalmas, hogy fütyülni lehet a konvenciókra. Mivel soha többet nem fognak találkozni, és semmit sem tudnak egymásról, bármilyennek lehet lenni az ágyban, olyasmit is ki lehet próbálni, ami civilben nem férne bele. Ráadásul semmi felesleges udvariaskodás meg „én nem szoktam ilyet”: egy könnyed elköszönés, és mintha meg sem történt volna.

#2 Csoportterápia

A férfiakról tudjuk, hogy sokan közülük szívesen benne lennének egy édes hármas jellegű felállásban, főleg, ha rajtuk kívül két nő van még jelen. De hogy a nők is? Bizony! És hogy nem is kettő, de rögtön 3-4-5 partnert (nőket és férfiakat vegyesen) álmodnak maguk mellé? A meztelenség közösen átélt izgalma és a több szereplő biztosította újfajta pózok kifejezetten kreatív forgatókönyveket eredményeznek, igaz, legtöbbször csak fejben. Szóval azért ne úgy állíts haza legközelebb, hogy hozod az összes havert. Kérdezd meg inkább a partneredet, forgat-e a fejében ilyesmit, és ha igen, ki is próbálná-e.  

#3 Dominancia

Az alá-fölérendeltséggel játszani férfiak és nők is egyformán szeretnek, utóbbiak gyakran szőnek saját szexuális hatalmukkal kapcsolatos álmokat, és sokszor fantáziának olyan együttlétről, amikor teljesen náluk van a kontroll. Hogy ez mit jelent? A partner elfenekelésétől a parancsolgatáson keresztül a szándékosan megalázó helyzetekig rengeteg mindent. Ezeknek a fantáziáknak a megvalósítása az előbbieknél is ingoványosabb terep: a lelkes beleegyezés itt is alapfeltétele a kellemes közös időtöltésnek.

#4 Kirakat

Sokak számára izgató elképzelni, hogy szex közben figyelik őket. Nemcsak a kukkolós fantáziákról van szó. Sokan képzelegnek arról, hogy nyilvános helyen pucérkodnak és szexelnek. Mint mondják, felszabadító és felvillanyozó hatással van rájuk a gondolat. Kicsit olyan, mintha pornóban szerepelnénk, mondja egyikük: a férfi felizgatásának mestereként képzelem el magam, miközben mindenki minket néz. Izgi!

#5 Alárendelődés

Éppúgy, ahogy a dominanciáról, az alárendelt helyzetről is sokan fantáziálnak. Vannak, akik arról képzelegnek, hogy mindent meg kell tenniük az őket utasító férfinak, mások az ellenállásukról fantáziálnak, aminek partnerük erőteljes közbeavatkozása vet csak véget. Igenis, uram!

#6 Nők, nők, nők

Igen, azért erre lehetett számítani: nagyon sok nő szívesen képzeli el, hogy egy másik csajjal szexszel, egyesek azt is hozzáteszik, hogy a legizgalmasabb akkor lenne a dolog, ha partnerük is nézné őket. Hogy be lehet-e szállni? Az attól függ. Vannak nők, akik pont azt szeretnék kiévezni, hogy egy sima, puha testtel csavarodhatnak össze, mások viszont inkább felizgatásnak szánnák ezt, és fantáziájukban helyet szorítanak férfi partnerüknek is.

#7 Fizetős szex

Bár tudjuk, hogy a valóságban egyáltalán nem játék és mese az escortok, prostituáltak és más szexmunkások élete, a fantázia ezt is átszínezheti. Sok nő képzeleg arról, hogy profiként dolgozik és rengeteg pénzt kap a szolgáltatásaiért. Valószínűleg itt is a tabudöntögetés az elsődleges indíték: ez valami olyasmi, amit a való életben tuti nem fognak kipróbálni.

#8 Két férfi, egy eset

Bár alapjában véve pornós forgatókönyv, és azt hinnénk, ez is csak a férfiaknak jön be, nagyon sok nő fantáziál arról, hogy egyszerre két férfival van együtt. Lehet szó dupla behatolásról, vagy arról, hogy behatolásos szex közben a másik fickó a többi erogén zónával foglalatoskodik: a lényeg, hogy mindketten egy közös ügyért, a nő öröméért vannak ott.

#9 Férfiszerepeben

Igen, jól érted. Sok olyan nő van, akit, ha csak a fantázia erejéig is, de nagyon izgat, milyen lenne, ha egyszer nem ő lenne a fogadó, és partnere a behatoló fél, hanem ő is átélhetné, hogy „magáévá teszi a partnerét”. Az újságnak nyilatkozó egyik olvasó részletesen elmesélte, mennyire felszabadító fantázia számára, hogy egy felcsatolható pénisszel egy gyökerestől felforgatott szereposztásban éli meg a szexet.

#10 Erőszak

Óvatosan írjuk le, nehogy eszébe jusson bárkinek is egyből a gyakorlatba ültetni ezt, de érdekes, hogy mennyi nő fantáziál erőszakos jelenetekről. Ezekben a forgatókönyvekben a nők gyengék, alárendeltek és ártatlanok, míg férfi partnerük kifejezetten erőszakosan lép fel velük szemben. 

Nézzük, a mi olvasóink is hasonlóan gondolkodnak-e!

Fontos! Fantázia, vágy és valóság három teljesen különböző dolog. Vannak olyan fantáziáink, amelyeknek a megvalósítására nem is vágyunk, mert tudjuk, hogy a való életben nem működne, és olyan eset is sokszor van, amikor a fejben olyan jól kigondolt ötlet élőben inkább hervasztó, mint szexi. Különösen óvatosan kell bánni az alá-fölérendeltségről vagy erőszakos jelenetekről szóló fantáziákkal. Az, hogy vannak erről fantáziáló nők, nem jelenti azt, hogy itt az ideje kérdés nélkül középkoriasan viselkedni.

Az ilyen listák arra lehetnek inkább jók, hogy ha neked is tetszik valamelyik forgatókönyv, meg tudd kérdezni a partneredet, hogy esetleg neki is bejön-e az ilyesmi.

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Érdekességek