Dolgok, amiktől nem lesz nagyobb melled

Még akkor sem, ha olyan messze földön ismert csodaszerekkel egészíted ki a kotyvalékot, mint a liszt és a kígyóuborka. Van, aki kipróbálta azért a legújabb csodaszert.

Tényleg léteznek ugyanis olyanok, akik számára annyi szomorúság és csalódás forrását jelentik a parányi cicik, hogy hajlandók 30 napon át fogkrémmel kenegetni a mellbimbójukat és vazelint pacsmagolni a mellükre. Szerencsére van, aki nem hallgathatott tovább a kudarcba fulladt kísérletről és megosztotta a tapasztalatait, hogy mások is tanulhassanak a hibájából.

Ugrálj 3 percig!

A videókat kiszúró Marie Claire - biztos, ami biztos - egy bőrgyógyász véleményét is kikérte azért a fel-alá ugrándozó tizenévesek mellnagyobbító praktikáit idéző pakolásokról.

Várjunk csak… Hogy mi?!

- kérdezett vissza a bőrgyógyász.

Azért hozzátette persze azt is, hogy a fluorid, a mosószerek és a többi fogkrémekben felbukkanó vegyület legfeljebb irritálószerként használható fel, a melleken. Fogat mosni továbbra is ésszerű és célravezető. A 30 napon át „idiótaként” masszírozó hölgy egyetért:

Ne kend be fogkrémmel a mellbimbóidat és vazelinnel a melleidet, ettől nem fognak megnőni a csöcseid - hiánypótló útmutatás.

Na de mi van akkor, ha tojást is használsz a mellnagyobbításhoz?

Fölöslegesnek tűnhet bőrgyógyászokat felkeresni a videók miatt, egy másik, a fogkrém mellett lisztet, tojást és uborkát is felhasználó elixírt propagáló hölgy videójára azonban eddig 7.8 millióan kattintottak, és nem egyértelmű, hányan vannak azok, akik csak nevetni vagy csodálkozni akarnak.

A fogkrémalapú kotyvalékok tehát VALÓSZÍNŰLEG sem mellnagyobbításra, sem a megereszkedett cicik feszesebbé tételére nem alkalmasak.

De azért, nézd meg te is a sámán videóját, hadd rendeljen még egy hamis Gucci pólót!

Oszd meg másokkal is!
Mustra