18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezért kívánod a szexet részegen

A másnaposan is kivánós, porig rombolt britek pásztoróráira már egy fokkal nehezebb magyarázattal szolgálni.

Bár itt tulajdonképpen csak egy, a hányingert és a borzalmas szájízt a szexszel összekapcsoló Vice-os brit másnapos kalandozásairól és elméleteiről van szó. Amelyek itt-ott logikusnak tűnnek persze, az amúgy heti két… fűrészelést átlagoló férfi által kifaggatott, a szexre specializálódott neurológus szerint azonban még mindig csak a részegen üzekedő párok viselkedésére létezik egyértelmű magyarázat.

A sok jóból jó sokat

Dr. Nicole Prause szerint a részeg, pontosabban az épp lerészegedő, de még korántsem atomrészeg emberek azért esnek egymásnak, mert ilyenkor az alkoholmámor indukálta „rövidlátásuknak” hála a józanul is élvezetesnek talált dolgokra koncentrálnak. A szex pedig elég népszerű szabadidős tevékenység, nem csoda tehát hogy ez kerül ilyenkor a célkeresztbe.

shutterstock 657235318

A józanul még akadályt jelentő apróságokat (például a másik méretét, korát és egyéb jellemzőit) semmibe vevő, mindent elsöprő vágy helyét azonban másnaposan inkább az alvásnak és az ingerlékenységnek kéne átvennie a neurológus szerint.

Bizonyos drogok utóhatása persze változtathat némileg ezen az egyenleten Nicole szerint. Egy kissé furcsa, a résztvevőkbe némi metamfetamint töltő kísérlet során például azt vették észre a kutatók, hogy az ingerszegény környezetben magukra hagyott tesztalanyok így is… hát felizgultak.

Kiváló stresszoldó is persze

Emellett a másnapossággal és a különböző szerekről való, olykor kicsit stresszes lejövetel jelentette borongós gondolatok és a szorongásos tünetek elűzésére is jó megoldás lehet a szex. Másokat egy kiadós futás, egy kis kertészkedés vagy a romantikus filmek nyugtatnak le ilyenkor, és van olyan is, aki a szexet választja.Tiszta sor.

Elalvás előtti orgazmust minden háztartásba!

Egy kissé nehézkes volna tudományos igényű kutatásokat végezni ez ügyben, de kézzelfogható bizonyítékok híján is valószínűsíthető a neurológus szerint, hogy egy lefekvés előtti orgazmus gyorsan elaltatja a másnapos és alváshiányos partizókat. Könnyen lehet, hogy ezért követeli tehát a másnapos Vice-os szervezete a szexet. Vagy csak azért mert brit, és rájuk egyszerűen nem áll az, amit a másnapossággal kapcsolatban hajlamosak vagyunk magától értetődőnek venni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek