Fogyasztásával még akár a cukorbetegség elkerülése érdekében is sokat tehetünk.
A legújabb kutatások bebizonyították, attól, hogy egy étel „szuper”, még nem biztos, hogy tökéletes is. Okozhat ugyanis igen kellemetlen tüneteket.
A nyár végén, ősz elején a kertekben termő, elfeledett növény kiváló C-vitamin-forrás, amit emésztésjavító élelmiszerként fogyasztottak eleink.
Vitaminokban és antioxidánsokban kifejezetten gazdag, megenni mégis nagyon veszélyes ezt az élelmiszert.
Elsőként nevezték „szuperélelmiszernek”, ez az egyik legegészségesebb gyümölcs, számos pozitív hatása van a szervezetünkre.
Ez a szuperélelmiszer nemcsak most tud orvosolni számos egészségügyi problémát, de a fenntartható táplálkozás kulcsa is lehet.
Rengeteg előnnyel jár a gojibogyó fogyasztása, de vannak kockázatok is. Elmondjuk mire jó, és mikor tilos ez a szuperélelmiszer.
A kovászos kenyérről a szakembereknek is van véleménye – nem is akármilyen.
Január 16. óta érvényben van ez a szabály, fontos tudni róla, hogy elkerülhesd a büntetést.