Felesleges új ruhában feszítenie karácsonykor

Karácsonyi összejövetelekről, céges bulikról és családlátogatásokról fog szólni az év utolsó két hete, amire a legtöbben már görcsösen próbálják beszerezni a legújabb trendeknek megfelelő ünnepi ruhát és kiegészítőket. A Huffington Post azonban felhívja a figyelmüket arra, hogy nem feltétlenül kell költségekbe verni magukat azért, hogy sikkesnek tűnenek mások szemében.

Amennyiben ön sem költene olyan ruhára, amit vélhetően csak egyszer visel egy évben, akkor nézze meg a hajtás után, milyen kézenfekvő megoldások léteznek a „kötelezőnek” hitt karácsonyi ruhavásárláson túl, és milyen darabokat érdemes előtúrnia a már meglevő ruhatárából!

Az idei szezonban senki nem fogja leharcoltnak nézni, ha egy túlméretezett pulóvert húz a csillogó miniszoknya fölé, ahogy inkább menő, mint ciki zoknit húzni a félcipőhöz is. A Chanelnek köszönhetően 2015 második felében az áttetszőbb harisnyanadrágok váltották fel az évek óta divatban tartott vastagabb fekete harisnyákat. Próbálja ki ön is, sokkal ünnepibb hatást keltenek, mint a sötétebb verziók!

Anotha outfit post from NYC up soon * #rimarama

Rima Vaidila (@rima_rama) által közzétett fénykép,

Nemcsak a virágos ruhák vannak divatban a szezonban, hanem a különféle mintás egyrészesek is. Bátran próbáljon ki egy ilyen miniruhát egy feltűnőbb, mondjuk pomponos, masnis vagy csatos cipővel, garantált lesz a siker.

Never met a stripe I didn't like. * @sylviag_ www.nicolettemason.com | @liketoknow.it www.liketk.it/1Z21m #liketkit

nicolette mason (@nicolettemason) által közzétett fénykép,

Egy ilyen Kim Kardashian stílusát idézően monokróm szereléshez szinte már kötelező valami igazán figyelemfelkeltő kiegészítő. Így gondolta ezt az ismert stylist, Ashleigh is, aki egy puha, rózsaszín tollakkal beborított táskával törte meg a szürke szett egyhangúságát. A trükk jól láthatóan kiválóan működik, mi is alkalmazni fogjuk az ünnepi szezonban.

Mi azért egy kis piros vagy bogyószínű rúzst is ajánlanánk ehhez a szereléshez, amivel garantáltan sikere lesz az ünnepi összejöveteleken. A pántos fekete ruha ugyanis sosem fog kikopni a divatból, miért ne lehetne azonban ezt kombinálni olyan szezonális és fiatalos slágerekkel, mint például a garbó és a bakancs.

Biztos már önnek is feltűnt, hogy a bársony az idei ünnepi szezon egyik legnagyobb favoritja, aminek köszönhetően várhatóan többen is valamilyen bársony kreációban jelennek majd meg a karácsonyi összeröffenéseken. Kímélje meg magát a kellemetlen percektől és ne álljon be a sorba, válassza inkább a jól bevált bőrnadrágot és kombinálja valami elegáns kamubundával!

A luxusházak tervezői újra visszalehelték a hetvenes évek legmeghatározóbb stílusjegyeit a divatba, aminek köszönhetően nemcsak a trapéz farmer, de az ilyen elegánsabb, bokaverdeső trapéz forma is divatban van a szezonban. A sikkes nadrágot nagyszerűen ünnepivé lehet varázsolni egy metál fényű magassarkúval, ahogy vélhetően jól mutat arany bokacsizmával vagy csillámmal leszórt Oxford cipővel is.

Számos divatház kollekciójában megjelentek az övvel kombinált hétköznapi ruhák, amiket könnyen alkalmivá varázsolhatunk egy mutatós, de feltűnő fülbevaló, karkötő vagy gyűrű és némi smink segítségével.

@loft324 Contrast Sleeve Midi Dress. Link in bio for outfit details...

Folake Huntoon (@stylepantry) által közzétett fénykép,

Garantáltan nem fog mellélőni egy jól szabott, nem játszósruhának kinéző kezeslábassal, amit ajánlott valami olyan fiatalos és trendi kiegészítővel feldobni, mint például a celebnők körében is népszerű nyakörvszerű choker nyaklánc.

My hair line @curlsistas has a fresh new look*️ Check it out at @curlsistas @curlsistas

Joy Adaezé (@joy_adaeze) által közzétett fénykép,

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra