Ufódzseki hetvenezerért: menő vagy ciki?

Ha megunta volna a klasszikus pufidzsekiket, most upgrade-elheti téli outfitjét ezzel a matt nejlondarabbal. Remek választás, ha imád rengeteg pénzt költeni hülyeségekre – ebben nem fog csalódni, ígérjük!

A mérsékelten téliesnek tűnő Ai Storm márkájú kabát attól különleges, hogy fejtetőig cipzározható, így a kapucni nemcsak a fejtetőt, de az arcot is védi. A kilátásban egy spéci síszemüveg segít, és hogy ne fulladjon meg, vannak rajta szellőzőlyukak. Hiába, bátor vállalkozás ebben a cuccban végigvonulni a városon.

6

A dzsekinek nemcsak a stílusa tér el az átlagtól, hanem az ára is: a Luisaviaroma.com-on 74 643 forintért már meg is rendelheti. De tudunk ajánlani egy másik igazán kiváló darabot is ugyanerről az oldalról: az itt megtekinthető DSquared kabát eredetileg 539 427 forintba kerülne, de most, akciósan alig több háromszázezernél. Pedig ebben még beépített szemüveg sincs, van viszont prérifarkas szőrmegallérja. Ön szerint menő ilyen cuccokban flangálni télen? Vagy inkább ciki?  

Menő! (656) (648) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.